sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Fără atârnători cu 12 clase la poliție. Locală!

Fără atârnători cu 12 clase la poliție. Locală!

Uite că se poate și nu trebuie să fie cineva obligat să țină niște inși pe funcții. Exemplu bun pentru Târgu-Mureș, ca să scăpăm de sereiștii aciuați aici, zburați din funcție pentru golănii extreme sau lăsați la... vatră, de paznicii de mașini de angajați în primărie sau pentru neterminați aduși de milă, partid sau românism, să scăpăm de borfașii care blocau strada pentru a bea și a colinda cetățenii, să scăpăm de poliții cu 12 clase și bani puhoi și cu norme de hrană conform regnului, să scăpăm de escrocii care mănâncă din banii publici pe motiv de revelioanele pensionarilor sau ale poliției locale. Scăpăm și de banii dați cu speranța protecție de inculpații români din primărie, scăpăm și de șantajele retardaților, cu poliții locale, scăpăm de viermii care lipesc autocolante pentru gunoi, scăpăm de demenții cu atacuri etnice la adresa rromilor, văzuți de lepre ca țiganii cu cuibul care e stârpit, scăpăm bugetul local de o armată a inculpaților, de niște tovarăși în sensul rău și de băieții cu ochi albaștri și cu idei bolnave, scăpăm de tabere de pictură, bani de fotbal și de sindicate și de alte mizerii de protecție inculpați, precum și de excursiile afară, în delegațiile primăriei, după vin, la frații moldoveni, la cumpărările de mașini de lux pentru funduri prețioase de inși veniți, probabil, de la țară, nu mai căutăm mașinile instituției în concediile găștii și scăpăm bugetul de banii pentru pistoalele Glock de la Lotus, afacerea de rahat a PDL-iștilor cu duhoare de infractori. 
P.S. Ironia supremă e că se vrea concedierea atârnătorilor cu 12 clase în Darabani. Numele localității vine de la un cuvânt care semnifică ostaș, soldat de gardă. Un fel de polițist local,  pe alte vremuri și nu plătit din banii publici, adică nu o slugă nenorocită a primarului.
 
DARABÁN, darabani, s. m. (Învechit și arhaizant) Soldat de gardă, ostaș
Orașul Darabani din județul Botoșani a decis desființarea Poliției Locale. Primarul declară că Poliția Locală „nu prea își avea rostul” în Darabani și că acum face economii la bugetul local.

Desființarea Poliției Locale din Darabani a fost decisă la ultima ședință a Consiliului Local.

Primarul Liviu Hrimiuc a declarat că este vorba mai mult de o reorganizare, iar cei șase angajați ai Poliției Locale vor deveni agenți de pază.
„E o reorganizare, nu își pierde nimeni locul de muncă, or să rămână agenți de pază. O să devină mai eficienți în situația în care vor deveni personal contractual. Poliția Locală nu prea își avea rostul în orașul nostru. Cei șașe vor fi angajați ai Primăriei, doar că li se va schimba statutul”, a spus Liviu Hrimiuc.

Întrebat care e logica desființării Poliției Locale, dacă angajații își vor păstra atribuțiile, Liviu Hrimiuc a răspuns că face economie: „Una e să fii polițist local și alta e să fii agent de pază. În primul rând facem ceva economii la bugetul local. Am făcut un calcul, dar nu am datele în față, nu pot să vă spun ce economii vom face”.

Pentru a fi pusă în aplicare este necesară o aprobare de la Prefectura Botoșani.

Gașca etnică din Primăria Târgu-Mureș ascunde rahatul sub preș


Gașca etnică din Primăria Târgu-Mureș ascunde rahatul sub preș

Ceea ce pute a rahat ca la Poliția locală a sereistului zburat pentru mizerii cu multe grade maramureșene, Bretfelean, care se lăuda pe siteul pe bani publici folosit de escroci doar pentru promovarea inculpaților români de partid și primărie cum stârpesc cuibul de țigani! Titlu înlocuit rapid de escrocii români cu... poliția locală a evacuat cetățenii fără adăpost. Un mic truc pentru prostit proștii, se scrie repede ceva când lumea se prinde, dar sunt prea proști bugetarii care nu au idee de legea avertizoului public ca să nu lase urme.
Poliţia Locală a stârpit cuibul de ţigani de la Ştrandul 1 Mai
Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.
Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.
Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului “Bazine de înot”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

vineri, 29 noiembrie 2019

Prostălăii de la Kaufland sărbătoresc doar 101 de ani de România


Prostălăii de la Kaufland sărbătoresc doar 101 de ani de România
Tot felul de proști în zilele noastre, din specia tembelilor care au sărbătorit 100 de ani de România. Penibil, mai ales în cazul bucureștenilor, cu vreo 60 de ani de apartenență la România. Mă, idioți, România e un stat care a avut prima constituție în 1866, care a acceptat în 1918 să aibă câteva provincii unite cu țara mamă, unele zburate definitiv, între timp. Să spui că România  are doar 100 de ani e o rușine pentru România adevărată care s-a clădit după Cuza, care a luptat cu turcii, care a luptat în război balcanic,  care a câștigat un război mondial sub comanda lui Ferdinand, singurul rege de care nu ar trebui să le fie rușine românilor mai verzi sau mai puțin copți. Dacă ești imbecil și te referi doar la unirea unor provincii, dintre care unele nici nu mai există în România, ești liber să fii bou și să spui că România are 100 de ani/101 ani. Și nu mai spunem nimic de 1 decembrie 1918, datorită șantajului maghiarilor, care au profitat de imbecilitatea românilor care au scris în proclamație de... popoarele din Transilvania, de parcă cretinii aveau un imperiu, iar femeile au fost prostite de românași, nefiind lăsate să voteze încă vreo 22 de ani de la minciuna de la Alba Iulia, cu vot pentru toate femeile. 


Loialitate, independență, unire, mândrie, voință. Modernitate, devotament, dedicare, implicare, pasiune, entuziasm. Nu sunt simple cuvinte. Sunt cuvintele care au creionat fiecare capitol din frumoasa poveste numită România. Povestea care ne-a adus o țară unită.

Pentru România, 100 nu a fost doar un număr. A reprezentat o mărturie a loialității și responsabilității. Centenarul a reprezentat suma tuturor momentelor în care ne-am asumat mândria de a fi români. De aceea, în anul Centenarului am făcut cu toții o promisiune: să scriem împreună următorii 100 de ani.

Acum, a trecut un an și, de 1 Decembrie, sărbătorim primul pas pe care l-am făcut împreună spre viitor. Și pentru că e o zi plină de tradiție și istorie, hai să o sărbătorim cum se cuvine, alături de familie și cei dragi, cu bunătățile românești de care ne bucurăm cu toții.