joi, 14 noiembrie 2019

Exact ce scriam, inculpații români dau bani la maghiarul Ballai și pe firmă făcută gagicii, pentru școli, și mint că nu au bani pentru poliția locală mânjită cu cadouri din bugetul local, atenție, DNA Târgu-Mureș la rahaturile sportive, sindicaliste și alte gunoaie etnice!

Exact ce scriam, inculpații români dau bani la maghiarul Ballai și pe firmă făcută gagicii, pentru școli, și mint că nu au bani pentru poliția locală mânjită cu cadouri din bugetul local, atenție, DNA Târgu-Mureș la rahaturile sportive, sindicaliste și alte gunoaie etnice de la inculpații români!
Adică, pe înțelesul demenților care votează etnic ca să nu fure... maghiarul, inculpații români înjură UDMR că nu mai dau bani la românii rupți în fund, dar plătesc maghiarii casei. Un fel de Gomboș-i, un fel de Kiss-i, ați înțeles. Iar DNA Târgu-Mureș e suficient să urmărească pomenile etnice consecutive unor voturi UDMR, ca să aflați de ce există pentru maghiari pază, reparații, busturi, festivaluri secuiești, publicitate, gurișți autorizații extinderi spitale și clinici și așa mai departe. Iar orice vot al UDMR pentru vreun retardat român sau pentru firmă de 2 lei a cerșetorului român a costat banul public făcut și de maghiari!
P.S. Ce român verde scrie o idee mai corect decât alți consilieri de consiliatori mizeriile semnate de inculpatul prins cu potlogării  de ANI, în două rânduri ?! Cum e, mă, cu angajarea la 40 de ani pe PFA la șeful de partid și ce zice legea că trebuie să dețină unul cu PFA făcut special și care nu e angajat de milă la șeful lui de partid?! Ghici, DNA, legea e ușor de citit!
P.S.2. DNA, cum e cu guriștii decontați din banii publici care consiliază pe ăla cu PFA, cu avocații români, cu cei care filmează pe primărie și apoi electoral, toate pe instituție și apoi pe persoană fizică?! Dar cum e cu ăia care aveau afaceri pe primărie și apoi au fost aduși în biroruile din primărie? Dar câte rude DNA/PNA, au lucrat în primărie pe vremea dosarelor cu inculpații români?!
P.S.3 Revelioanele pensionarilor, cu câte 6000 de pensionari raportați, plus mitele pentru pensionari cu pensii sub 1500 lei, în condițiile în care nu există legal cantină socială, cum zice ministerul muncii. Enjoy, DNA Târgu-Mureș fără Curcă și Sandu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.