vineri, 22 noiembrie 2019

De ce nu Dăncilă!


De ce nu Dăncilă!
Suntem chemați din nou la vot, fiecare votează cât îl duce capul, mita electorală sau interesele de gașcă. De ce nu pot vota în vreo viață, dimensiune sau planetă cu Viorica-Rodica în cele ce urmează:
1.     Candidatul e analfabet funcțional. Nu pricepe în ce țară sau oraș se duce, nu știe protocol banal, se face de râs cu limba engleză, nu știe sensul unor cuvinte din limba română, face dezacorduri grave, e o rușine pentru urechile celor care o ascultă.
2.     Candidatul e plin de povești zise de românism. Asta înseamnă să clamezi că ești mândru român (ce e aia?!), cu partid consiliat de evrei/israelieni, să folosești 3 cuvinte la fiecare propoziție: român, România, pentru români, ca să înțeleagă fraierul că ești nestemata neamului, urmașa lui Vadim, pupila lui Funar și așa mai departe, dintre cei care au făcut voturi pe un românim declarat.
3.     Candidatul e extras de bărbați din organizația de femei (pentru că femeile sunt proaste și acceptă organizație de femei, în timp ce bărbații nu au organizație de bărbați!), e pus pe lista de bărbați, devine o...bărbată și atacă bărbații, pe motiv că e mai bărbată ca ei! Poate că are ceva în plus, rămâne în familie!
4.     Candidatul a fost marioneta lui Dragnea. Inventată de ăla, ținută de sfori de ăla, nelăsată să vorbească de ăla la conferințele de presă, vă amintiți scenele. Dovadă că pușcăriașul știa cât o duce capul?!
5.     Candidatul s-a pozat cu un posibil infractor israelian, cu care a născocit cu neuronii ei mutarea ambasadei. Pe lângă că a comis un act de antisemitism la adresa arabilor (semiți și ei, ghinion, Rodicuța, pune mâna pe carte, nu pe as de treflă!). Motivul a fost unul singur, satisfacerea consilierilor israelieni/evrei ai PSD.
6.     Bani din pix dați unora, gen medici și asistenți. Să clamezi că ăia fug din țară, în condițiile  în care statul român are jumătate din locuri la taxă și anul universitar începe de la 9000 de lei denotă prostie. Cum e și cu acordarea salariului din 2022 în 2018, ca să voteze ăia. Sigur că da, medicii și asistenții sunt acum în fibrilație, nouă nu ne-au mai mărit de 2 ani salariile, hoții ăia. Asta însemnă să fii jegos și să dai cadourile care put a mită electorală în an neelectoral și probabil că pomana electorală a fost cam de...pomană!
7.     Furtul banilor bugetarilor, pe motiv de vouchere de vacanță. Plătite de fraieri cu impozitarea de 41,5 la sută a normei de hrană. Bandiții PSD au făcut astfel bani pentru gașca din turism, care murea de foame cu serviciile oferite și nesimțirea românească specifică. Vreți turism adevărat, nu e în România, țara în care turismul trebuie susținut de escrocii care conduc statul. Furt de 60 de milioane de euro din buzunarele bugetarilor, adică 1700 voucherul, 1450 valoare reală, furt de 250 de lei pentru un milion de ceva ce sună a proști.
8.     Debarcarea unora care nu fac ce le spune cocul. Nu a vrut aia de la Învățământ să prelungească vacanța pentru hoții in turism, s-a găsit o scuză puerilă, a zis nasoale de o fată. Sigur că da, nu a existat nici o presiune de la firme de turism, nici o întâlnire cu cocul, sigur nu ieșea nimic la partid.
9.     Escrocheria cu salariul minim neactualizat. Furt la buzunarele bugetarilor, pe motiv de voucher de vacanță și tichet de masă. Hoții au scris în motivare, pentru că se aplică o anumită ordonanță, cea a lui Boc. Demenții PSD îngheață salariul minim la beneficii, mințind cu nerușinarea românească specifică că e 2009 și e criză financiară mondială!
10. Minciuna ca armă politică. Cum respiră candidatul. Nu a venit fiu-su ca pupincurism pentru madam, nu are 5 case, da, sigur.
11. Arme politice de inspirație fascistă pentru descreierații din spatele ei. Nu ai copii, ești nimeni, dar nici astalaltă nu are, a trebuit să ia altul făcut de alții, mamă adoptivă sau vitregă. Nu ai nume românesc, nu sună ca ăla  țigănesc al candidatului PSD, ești sas, ești fascist, ai cască pentru că dementul care a inventat mizeria nu a avut norocul să fie orfan la timpul potrivit. Rahaturi de români din Regat, complexați până în măduvă că trebuie să împartă țara cu unii veniți mai târziu în România (transilvăneni, a.k.a. iohanniști, să înțeleagă și tutele din partid).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.