joi, 14 noiembrie 2019

Românul e născut idiot


Românul e născut idiot
Românul anonim de la FRF, care  a dat-o pe chestii de Mircea Badea sau alt specimen de gen, adică rahaturi așa-zis polemice.
Așadar, românul mândru că e născut idiot român nu știe că în limba română ghilimele se pun sus și jos, el e înțărcat englez. El nu e vreun idiot cu atacuri xenofobe din moment ce insistă să numească suedezii vikingi, norvegienii vikingi, vikingii vikingi. Adică un cuvânt  vechi, fără relevanță actuală, rostogolit mereu, un fel de românii marca Dăncilă. În loc că scrie că românii nu au nici o treabă cu rasismul, pentru că strigă prostălăi de pe stadion tot de rasa albă/caucaziană, românul idiot zice de... xenofobie. Corect, parțial, afară cu ungurii din țară se referă la cetățenii din Ungaria, ai noștri conlocuitorii nu sunt unguri, ci maghiari. Plus că idiotul născut român strigă, cu verzale, că e român. Stai liniștit, am înțeles, ești neam cu Dăncilă, rostogolești un cuvânt până nu are valoare. Son și sen la nume? Poate idiotul născut român pricepe că înseamnă așa ceva fiu. Un fel de rahat românesc gen Amariei, Apetrei, Atomei ș.a.m.d., un fel de rahat la nume ca la nume evreiești, să priceapă lumea că e fiul ăluia.
P.S. Cum ar fi sunat un material de idiot născut suedez, pe măsura inepțiilor românului?! Cuceriții  romanilor joacă cu Suedia, urmașii iobagilor au potențial?!  
”Dragi vikingi suedezi,

Astăzi ajungeți în România, așa că vă urăm bun venit! Mâine însă, va fi o cu totul altă zi.

Am preferat până acum să ne concentrăm pe treaba noastră, cum se spune. Noi suntem cei obligați să învingă, așa că ne-am învelit în decență, ne antrenăm și strângem tot ce avem mai bun în noi. Dar nu vă imaginați că decența înseamnă cap plecat!

Am înghițit trufia că “va fi amuzant să veniți la București și să câștigați”. Mai ușor cu pronosticurile! Sincer, mai amuzant e cum vă pregătiți să ieșiți de pe teren, cum stați în febra unei temeri nejustificate, vizavi de “rasismul de la București”.

Nu există un singur meci în care suporterii naționalei să nu fi respectat rasa și culoarea adversarului din altă țară! Avem noi problemele noastre, dar nu umpleți cu gogoși scutul ignoranței și nu vă faceți săgeți tactice din minciuni!

Au venit înainte verișorii vikingi din Norvegia și au cântat același șlagăr fals. După meci, în loc să fie mulțumiți că au scos un punct deși era înfrângerea deasupra lor cât Groenlanda, au găsit vinovați în 30.000 de copii. Și i-au jignit.

Ei bine, vikingii noștri, uite cum stă treaba:

    Românii iubesc fotbalul, indiferent de culoarea, rasa, numele, religia jucătorului
    Veți fi respectați în România și pe Arena Națională, dar nu veți fi iubiți
    Ne-ați eliminat în ’94, v-am zguduit pe Rasunda. Chit. Suntem gata pentru viitor!
    Nu spunem că suntem mai buni, poate nici nu suntem. Dar sigur suntem mai puternici.
    Nu declarăm că vom câștiga, nu citim viitorul. Dar muncim pentru asta. Suntem ROMÂNI.
    Și cât de ROMÂNI suntem, veți vedea pe Arena Națională. Cu 50.000 în tribune și cu milioane în țara asta care vă primește senin. Și cu alte milioane răspândiți în lume.

O ECHIPĂ CÂT O ȚARĂ.

P.S. Pentru traducerea în suedeză vă ajută băieții de la comunicare din Ambasada de aici. Că oricum și-au pus “son” și “sen” la capătul numelui de-atâta dragoste de fiorduri. Cum era cu “s-a terminat prietenia”? Băieți, meciul începe mâine și e pe goluri, nu pe curaj în vuvuzele…”, se arată în comunicatul publicat pe frf.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.