joi, 21 noiembrie 2019

Atenție, DNA, inculpații banului public din Târgu-Mureș pun de un revelion în... două zile pentru pensionari, în scop electoral și de spălat imaginea de acuzați de fapte de corupție în mai multe dosare!


Atenție, DNA, inculpații banului public din Târgu-Mureș pun de un revelion în... două zile pentru pensionari, în scop electoral și de spălat imaginea de acuzați de fapte de corupție în mai multe dosare!
DNA și Curtea de conturi, atenție, propagandă electorală pentru inculpații români și pentru orice retardat care vrea sau poate să își facă reclamă electorală, bani publici pentru hrănit o anumită categorie socială, asociații de pensionari cu pomeni deja pe primărie, excursioniștii vieții, succes DNA la căutat afacerile de spart banul public pe transporturile terestre ocazionale ale pensionarilor, prin escrocul cu cartel Siletina și amendă plătită și din banii Transport local, atenție la banii dați de pensionari, căutați chitanța, transporturi subvenționate pentru cărat pensionari de la revelion, adică plătite 100 la sută de contribuabili, afacere din momentul apariției escrocului cu cartel taxi Siletina, atenție și la afacerile vechi pe mortul pușcăriaș și iubit, Țerbea, care raporta 6000 de pensionari petrecăreți la o capacitate a restaurantelor sub jumătate din cifră, conform siteului oficial.
P.S. Mai mănâncă acolo inculpații pe banii publici? Dar ex-sereiștii găștii? Dar scursuri aferente partidului, instituției în care e frică de legea avertizorului public, bisericii, sectei și slugile care votează sau semnează pentru orice inepție?


Chiar şi cu bugetul tăiat, Primăria Târgu Mureş organizează în zilele de 30 şi 31 decembrie – REVELIONUL PERSOANELOR VÂRSTNICE!
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 14:39 | Imprimare | Email



Mărime text:



În ciuda faptului că majoritatea consilierilor locali (UDMR +POL) a tăiat bugetul destinat organizării evenimentelor pentru persoanele vârstnice, Primăria Târgu Mureș face eforturi mari pentru a-și onora în continuare promisiunile față de pensionari.  În ciuda supărărilor provocate de faptul că nu putem organiza Revelionul în mai multe locuri, aşa cum am făcut-o ani la rând, suntem bucuroși să vă anunțăm că Primăria Târgu Mureş, în parteneriat cu asociațiile de pensionari, va organiza anul acesta 2 zile la rând REVELIONUL PERSOANELOR VÂRSTNICE la Casa de Oaspeţi a primăriei (din Complexul Week-end) şi la Centrul Cultural Mihai Eminescu, în zilele de 30 şi 31 decembrie 2019.

Aşadar, toţi pensionarii cu domiciliul sau reședința în Târgu Mureş, sunt invitaţi să se înscrie la sediul Uniunii Generale a Pensionarilor din România – Filiala Mureş, etajul 1, precum şi la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor situate pe strada Bolyai nr. 36, începând de luni, 25 noiembrie 2019, între orele 10.00-13.00. La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie (original și copie). Taxa de participare: 15 lei. Totodată, anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, de la ora 15:00, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. La sfârşitul întâlnirii, la ora 22:00, mijloacele de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon: 0265-268330, int. 198, 174 sau 212. 

Primăria municipiului Târgu Mureș vă aşteaptă cu d

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.