joi, 21 noiembrie 2019

Fostul primar UDMR are sânge în instalație

Fostul primar UDMR are sânge în instalație
Dat afară din funcția de viceprimar,  a ales să meargă la tribunal ca să se apere. Fostul viceprimar UDMR are sânge în instalație. Dacă ne aducem aminte de vreo doi viceprimari români și PNL, adică cei în partidul în care a fugit inculpatul de azi Florea, după rahatul hoției PDL, ăia nu prea s-au jucat de-a tribunalul. Poate învață de la maghiar cum se face. E vorba de principii. Și UDMR ăsta e tot cel care nu a votat ilegal pentru Maior, a stat academicianul vieții un an ilegal, după care a fost pus pe făraș de ANI, pentru ca mai apoi UDMR să înțeleagă că fără să voteze pe ăla nu pupă nici o afacere prin primărie. Și astfel au apărut pazele pe Gomboși și BSG-uri, publicitatea primăriei, hârtii fără valoare de cetățean de onoare, busturi și statui, festivaluri de tradiții și de halit secuiește, angajările de rude maghiare în primărie și la CL, avize pentru chestii medicale, cluburi de rahat sportiv, chirii modice pentru presă, cupa sportivă a ziariștilor maghiari și alte cadouri puturoase dorite de maghiarii cu carnet de partid pentru a vota...românește. 
P.S. Aici nu vorbim de avocați români angajați pe bani publici și care apără și pe persoană fizică gagiul, ca la românașii din primăria inculpaților români din Târgu-Mureș?! Ghinion, UDMR!
P.S.2. Rușine, UDMR, la câți români cu foame erau la afacerea mega-calculator nu puteai să nu votezi! Puțină milă pentru specie!
P.S. 3. Așteptăm ca băieții locali via SRI să se reactiveze și să spună alte chestii nasoale de UDMR! Cum ar fi că atacă orașul, vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, ca și cum prostălăii nu știu că Târgu-Mureșul e în acel Ardeal furat etnic în cinstea celor 100 de ani de la unirea cu România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.