vineri, 29 noiembrie 2019

Prostălăii de la Kaufland sărbătoresc doar 101 de ani de România


Prostălăii de la Kaufland sărbătoresc doar 101 de ani de România
Tot felul de proști în zilele noastre, din specia tembelilor care au sărbătorit 100 de ani de România. Penibil, mai ales în cazul bucureștenilor, cu vreo 60 de ani de apartenență la România. Mă, idioți, România e un stat care a avut prima constituție în 1866, care a acceptat în 1918 să aibă câteva provincii unite cu țara mamă, unele zburate definitiv, între timp. Să spui că România  are doar 100 de ani e o rușine pentru România adevărată care s-a clădit după Cuza, care a luptat cu turcii, care a luptat în război balcanic,  care a câștigat un război mondial sub comanda lui Ferdinand, singurul rege de care nu ar trebui să le fie rușine românilor mai verzi sau mai puțin copți. Dacă ești imbecil și te referi doar la unirea unor provincii, dintre care unele nici nu mai există în România, ești liber să fii bou și să spui că România are 100 de ani/101 ani. Și nu mai spunem nimic de 1 decembrie 1918, datorită șantajului maghiarilor, care au profitat de imbecilitatea românilor care au scris în proclamație de... popoarele din Transilvania, de parcă cretinii aveau un imperiu, iar femeile au fost prostite de românași, nefiind lăsate să voteze încă vreo 22 de ani de la minciuna de la Alba Iulia, cu vot pentru toate femeile. 


Loialitate, independență, unire, mândrie, voință. Modernitate, devotament, dedicare, implicare, pasiune, entuziasm. Nu sunt simple cuvinte. Sunt cuvintele care au creionat fiecare capitol din frumoasa poveste numită România. Povestea care ne-a adus o țară unită.

Pentru România, 100 nu a fost doar un număr. A reprezentat o mărturie a loialității și responsabilității. Centenarul a reprezentat suma tuturor momentelor în care ne-am asumat mândria de a fi români. De aceea, în anul Centenarului am făcut cu toții o promisiune: să scriem împreună următorii 100 de ani.

Acum, a trecut un an și, de 1 Decembrie, sărbătorim primul pas pe care l-am făcut împreună spre viitor. Și pentru că e o zi plină de tradiție și istorie, hai să o sărbătorim cum se cuvine, alături de familie și cei dragi, cu bunătățile românești de care ne bucurăm cu toții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.