vineri, 29 noiembrie 2019

Obsesie pentru tricolor marca românism de Târgu-Mureș. De la 1000 de drapele de la româncă la 90 mp de ceva în 3 culori!


Obsesie pentru tricolor marca românism de Târgu-Mureș. De la 1000 de drapele de la româncă la 90 mp de ceva în 3 culori!
În timp ce Florea cumpără 1000 de steaguri cu 21 de lei bucata de la o tanti româncă, fără licitație, desigur, la un spital din Târgu-Mureș se bagă zeci sau sute de metri pătrați de ceva ce seamănă cu un tricolor. Nu e drapel național, pentru că avem o lege care stabilește că drapelul României se expune orizontal, dar avem un subiect bun de conversație si motiv să ne...râdem! Un pas înainte față de prostălăii care acopereau câmpul cu o pânză colorată în 3 culori, nu?! Să ghicim, nenea doctor a cumpărat și el drapel de la tanti a lui Florea?!

Art. 20. -

Cetățenii sunt datori să manifeste respect față de drapelul și imnul național al României și să nu comită nici un act prin care s-ar aduce ofensă acestora.

Art. 1. -

Modelul drapelului României și intensitatea culorilor acestuia sunt cele prevăzute în anexa nr. 1.

Drapelul României are formă dreptunghiulară. Lățimea drapelului este egală cu 2/3 din lungimea acestuia, iar dimensiunile fâșiilor culorilor sunt egale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.