duminică, 3 noiembrie 2019

Bani de la inculpatul Florea la mituitorul și condamnatul Sala sau cum se adună unii la Târgu-Mureșul controlat etnic la bani pentru cârpit drumuri și buzunare

Bani de la inculpatul Florea la mituitorul și condamnatul Sala sau cum se adună unii la Târgu-Mureșul controlat etnic la bani pentru cârpit drumuri și buzunare
Cine e gagiul Sala? Mituitorul  român de la drumuri, nu râdeți, condamnat definitiv. Ăsta ia banii de la primăria inculpatului român Florea!
P.S. La Târgu-Mureș, toate porcăriile Astor, Valpet și alte cele au garanție sub 3 ani, așadar două ierni și alți bani pomană de la inculpații români. Românism de Târgu-Mureș, iar UDMR Târgu-Mureș e șantajată că nu votează buget pentru nemâncații români ținuți în brațe prin pomeni etnice?! Bine că era bună când vota vreun retardat sau vreo pomană pentru escrocul dovedit, cu cartelul Siletina și cu plata amenzii din banii Transportului local, fără pușcărie pentru ordinarii români cu furt!

Condamnarea inculpatului SALA PETRICĂ MIHAI, administrator al S.C. ASTOR COM S.R.L., la pedeapsa de 1 an închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Condamnarea inculpatului SALA SILVIU VASILE, director în cadrul S.C. ASTOR COM S.R.L., la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 6 ani, pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: complicitate la infracţiunea de luare de mită şi complicitate la infracţiunea de dare de mită.

Instanţa a interzis inculpatului Sala Silviu Vasile, timp de 6 ani după executarea pedepsei principale, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

Dispune confiscarea specială de la inculpatul Tăutu Ioan a sumei de 12.000 de euro.
Obligă inculpaţii la plata a câte 200 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.


DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la data de 30 septembrie 2010 (comunicat nr. 391/VIII/3 din 4 octombrie 2010).


Msnews.ro zicere:


INFRASTRUCTURĂ. Municipalitatea Târgu Mureș a semnat, prin primarul Dorin Florea, un nou contract de execuție al unor lucrări care vor fi plătite, în cea mai mare parte, din bugetul anului viitor.



Contractul, semnat în 30 octombrie cu firma de casă Astor Com (controlată de Petrică Mihai Sala), se referă la acoperirea crăpăturilor de pe străzi și este valabil 12 luni (formularea oficială a lucrărilor este definită ca “lucrări de colmatare și badijonare a fisurilor și crăpăturilor asfaltice” – nu a gropilor, atenție!, acela este un alt contract, alte execuții, alte plăți).



Conform contractului (care “se poate prelungi cu acordul părților”), firma lui Sala va încasa 286.070 de lei (sumă care include TVA), cea mai mare parte a banilor urmând să fie achitată din bugetul anului viitor. Respectiv, graficul de plăți arată că în 2019 firma va primi 50.000 de lei, iar în 2020, 236.070 de lei.



Conform specialiștilor în lucrări de infrastructură, cauzele apariţiei fisurilor şi crăpăturilor constau în insuficienţa liantului în mixtura asfaltică, îmbătrânirea respectivului liant, suprasolicitarea căii rutiere, sau diferenţe mari de temperatură la intervale de timp relativ scurte.



Liviu DAMIAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.