sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Gașca etnică din Primăria Târgu-Mureș ascunde rahatul sub preș


Gașca etnică din Primăria Târgu-Mureș ascunde rahatul sub preș

Ceea ce pute a rahat ca la Poliția locală a sereistului zburat pentru mizerii cu multe grade maramureșene, Bretfelean, care se lăuda pe siteul pe bani publici folosit de escroci doar pentru promovarea inculpaților români de partid și primărie cum stârpesc cuibul de țigani! Titlu înlocuit rapid de escrocii români cu... poliția locală a evacuat cetățenii fără adăpost. Un mic truc pentru prostit proștii, se scrie repede ceva când lumea se prinde, dar sunt prea proști bugetarii care nu au idee de legea avertizoului public ca să nu lase urme.
Poliţia Locală a stârpit cuibul de ţigani de la Ştrandul 1 Mai
Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.
Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.
Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului “Bazine de înot”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.