miercuri, 13 noiembrie 2019

Campanie electorală la români sau circ cu descreierați


Campanie electorală la români sau circ cu descreierați
Avem din nou campanie, loc de atacuri mizerabile, manipulări după formarea securistă, vadimistă sau ce -istă în sens ordinar mai există, de etalat sexul de la natură la candidat, de plâns la televiziunile infractorilor și de scris pe facebook, cum face orice retardat de partid care se respectă. Partea bună este că avem imaginea perfectă a unei Românii în care hoții, tutele, proastele neamului, infractorii cu dosare în lucru cred că lumea e proastă și ușor de manipulat, ca în 1990. Așa că nu ține, mai răsfirați-vă, borfași!
1.     Mândrie idioată de român consiliat de evrei/israelieni, cu nume nu referitor la majoritari, mândru că nu știe limbă străină. Sigur visul umed al deținătorilor de diplomă de Ștefan Gheorghiu și al gospodinelor obligate să învețe rusă pe vremuri pentru dragostea necesară nebunului cu mustață (nu Dragnea!)
2.     Feminismul ca armă. Dacă o bagi în seamă, o bagi că e femeie, dacă nu o bagi, de ce nu o bagi în seamă pe femeie. Femeia fiind specia scoasă din țarcul de femeie și promovată ca bărbat pe listă de bărbați. Da, sigur vor vota femeile o fostă femeie, actuală...bărbată!
3.     Scrisul pe facebook de la prostălăi și prostănacele vieții. Orice boarfă din asta nu e decât un om public și politic și când retardatul/retardata scrie ca un cetățean mizerii pe facebookul personal e ca și cum retardatul/retardata are personalitate multiplă. Poate prindem și vremea când se va interzice ca lătura de partid să scrie pe facebook sau ca retardatului de partid să nu îi scrie altcineva, pe bani publici, ca birou de presă al primăriei sau universului, inepțiile semnate de prostălăul cu spume.
4.     Manipulări de la intelectualii care te-au făcut proasta proștilor, idioata României, scursură și așa mai departe. De ce ai simți să fii avocatul diavolului? În afară de bani? Cum poate un intelectual să te facă proastă cu spume și apoi să-ți plângă de milă? Arginți.
5. Antisemitism. Dacă ești atât de proastă/prost să dai în arabi cu mutarea capitalei unei țări amărâte, de 5 milioane de locuitori, parțial israelieni, ești antisemit/antisemită, chit că pupi în fund israelienii. Pentru că israelienii și arabii sunt din familia semită, orice atac la adresa unuia e antisemitism. Spuneți-i proastei/prostului!
 https://mediastandard.ro/mizele-din-spatele-unui-fake-news-pe-repede-inainte-asa-zisa-casca-lui-iohannis-subiectul-unei-stiri-false-marca-psd/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.