marți, 3 ianuarie 2012

Afacere Confecționare și montare mobilier urban tip panouri de afișaj iluminate, de peste 150.000 de euro. Vin alegerile și Primăria Târgu-Mureș pregătește propaganda pe bani publici?!

Afacere Confecționare și montare mobilier urban tip panouri de afișaj iluminate, de peste 150.000 de euro. Vin alegerile și Primăria Târgu-Mureș pregătește propaganda pe bani publici?!
Minunile din an de alegeri nu mai sunt minuni la Târgu-Mureș, întrucât se cunoaște cum băieții șmecheri din PDL se folosesc de instituțiile în care lucrează pentru propagandă de partid. Începând de la nesimțirile unor politruci din birou de presă al primăriei, pentru promovarea individului de partid, autorizațiile care sunt date partidului și refuzate partidelor adverse, publicitatea pe televiziuni de partid și de alți inși care trăiesc din mila politică, nesimțirea de a te folosi de autobuzele pe bani publici pentru promovat diverși inși din partid, montarea de panouri electorale în parcuri și lângă școli, filmarea copiilor și a pensionarilor cu diverse mijloace și folosirea imaginilor în campanie electorală, programe de partid gen Studcard, dar pe banii prostimii, continuând cu echipă de partid luată de la primarul PDL din Sânnicolau și cu licența dată pe secția de fotbal mutată, pentru ca șmecherașii de partid să aibă club în prima divizie și să umfle banii din televizare, cu rudele lor băgate fictiv la conducerea clubului cerșetor și terminând cu folosirea casetelor instituției la televiziunea de partid care nu are program propriu / Știi TV.
invitatia numarul 319294
Autoritate contractanta
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: 0265-268330
Fax: 0365-801856
Detaliu invitatie
Denumire invitatie: Lucrari de confectionare si montare mobilier urban tip panouri de afisaj iluminate
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 34928400-2 – Mobilier urban (Rev.2)
Tip contract: Lucrari
Obiectul contractului: Lucrari de confectionare si montare mobilier urban tip panouri de afisaj iluminate
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 30.12.2011 10:16
Data limita de depunere a ofertelor: 17.01.2012 10:00
Adresa la care se transmit ofertele: Primaria Municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr.3, cam 13(Registratura institutiei)
Data si ora deschiderii ofertelor: 17.01.2012 11:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Primaria Municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr.3, cam.45.
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice
Valoare estimata: 717,742 RON
Criterii de calificare:Decl. priv.eligib.; Decl. priv. neicadrarea in prev. art. 181 din OUG nr. 34/2006; Decl. priv. neincadrarea in prev. art. 69^1 din OUG nr. 34/2006; Cert. de particip. la licit. cu of. independ.; Cert. constat. de la Bug. de Stat; Cert. constat. de la Bug. Local; Cert. constat. de la ORC; Cifra medie de afaceri anuala aferenta ultimilor 3 ani, cu o val. mai mare sau egala cu 1.400.000 lei; Lista princip. contr.de exec.de lucrari din ultimii 5 ani; Exp. sim.-efectuarea in ultimii 5 ani a unor contr. de executie de lucr. sim. in val. de min. 700.000 lei(se accepta cumularea valorilor aferente din cel mult 2 contracte); Recom. din partea unor beneficiari; Decl. priv. efectivele medii anuale ale person. tehnic de specialitate;
Decl.privind utilajele, echip.,Inf.ref la studiile pers cond., Inf ref la pers pentru controlul calit., Asig legislatiei in vigoare cu privire la protectia mediului(ofertantul decl castigator), Certif. ISO 9001 sau echiv.; Certif. ISO 14001 sau echiv.
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: Documentatia de atribuire este atasata prezentei invitatii de participare.Garantia de participare in cuantum de 14.000 lei.Garantia de buna executie in cuantum de 5% din valoarea contractului fara TVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.