sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Doar pe înțelesul lor: FCM, banii noștri unde…e?

Doar pe înțelesul lor: FCM, banii noștri unde…e?
Cum colegul Alexandru Toth a comis… blasfemia ca să ceară în Zi de zi celor de la FCM date referitoare la cheltuielile echipei și salarii, la care omul a fost luat la miștrocăreală, cum că avem un club privat, chiar dacă e pe bani publici și cu sponsori dintre cei care câștigă licitații la primăria lui Florea (desigur, doar o…coincidență), se impune o coalizare a celor cărora le pasă și nu pot fi mințiți de șmecherașii care și-au tras loc de divizie de disperare, pentru ca Florea să aibă cu ce momi populația, cu sprijinul primarului PDL de Sânnicolau Mare și ca niște firme PDL și membri portocalii să aibă ce munci. Astfel, că pe lângă întrebările pertinente ale colegului Toth se impun și următoarele:
  1. 1.    Cat a costat obtinerea locului de divizie a doua in campanie electorala prin sprijinul primarului PDL de Sannicolau Mare, asa cum se lauda Maior, consilierul de primar in momentul aranjarii echipei? 2 Care a fost destinatia exacta a banilor din drepturi TV, in jur de un milion de euro anual? 3.Unde este actul care atesta ca FCM poate juca in prima divizie pentru ca el continua activitatea sectiei de fotbal a lui AS Sannicolau Mare, asa cum mi-a declarat Viorel Duru, sef licentiere FRF? 4. Cum se deconteaza cele 10 abonamentele date sefilor de asociatii de proprietari si pe care acestia incearca sa le plaseze la locatari? 5. Care sunt sumele platite antrenorilor dati afara, ca si compensatii? 6. Cum este posibil sa platesti 200.000 de euro din bani publici pentru instalatie de iluminat teren de antrenamente, cand te lauzi ca primesti 600.000 de euro din…sponsorizari pentru iluminat teren principal? 7. Cine verifica situatia legala lui Subotici, care a ajuns la FCM cu motiv, la o luna dupa dezafilierea Craiovei la care a contribuit Terbea, verificabil si din stenogramele publicate? 8.Care sunt sumele platite fetelor care au fost campioane nationale si detinatoare de Cupa Romaniei? 9. Cat de moral este sa platesti galeria cu abonamente de transport local si cu intrarea la Weekend gratuita, cam in jur de 1000 de lei per membru al galeriei? 10. Sponsorii clubului fiind si cei care primesc contracte pe bani publici de la primarie, judecand dupa reclamele de la stadion, cat de moral este sa iei bani de la o primarie, participand singur la licitatii, ca sa… sponsorizezi echipa acelei primarii?
 Eu, unul, nu mai vreau ca șmecherașii cu carnet de partid să îmi ia banii publici pe firme și echipe de partid! Au făcut asta deja cei de la PCR, acum nu mai e cazul să fim buzunăriți, sportul este o activitate privată, nu de milă publică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu