sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Mega-afacere de an electoral şi din camere video pentru controlul şoferilor profesionişti! Băieţii deştepţi mai vor bani în an electoral !

Mega-afacere de an electoral şi  din  camere video pentru  controlul şoferilor profesionişti! Băieţii deştepţi mai vor bani în an electoral !
Jigodiile de la putere care muncesc doar când e an preelectoral sau electoral şi care se găsesc să facă modificări în sistem atunci când îi roade partidul la contribuţii, adică în an de campanie şi de strâns tainul la partid, au mai imaginat o afacere. Luaţi cu afacerile viitoare care pot apărea de pe urma unei alte legi a sănătăţii, unii au uitat de altă afacere care se poate dovedi dedicată pentru băieţii deştepţi! Cităm din România liberă de vineri, 13 ianuarie: Inspectoratul de stat pentru control  în transporturile rutiere va monta pe drumurile naţionale camere video destinate şoferilor profesionişti. Camerele sunt, desigur, altele decât cele folosite de Compania naţională de autostrăzi şi drumuri naţionale din România şi ele vor fi o drăguţă afacere pentru o autoritate înfiinţată în urmă cu o lună! Dacă unii se vor găsi să comenteze că va fi o afacere bună montarea de sute sau mii de camere pentru supravegherea camionagiilor, este suficient ca respectivii să se gândească cum se numeşte o afacere inventată peste noapte, de către nişte băieţi deştepţi de la putere care au mai dovedit că şi-au tras legi şi afaceri în folosul camarilei lor. Camere de supragheat? Putem să aflăm ce găinari de partid vând aşa ceva? Şi dacă credeţi că şmecheraşii fac bani doar din supravegherea şoferilor profesionişti vă invităm să verificaţi afacerile cu camere de supraveghere la primării PDL din Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Ploieşti, Braşov. Doar la Târgu-Mureş, băieţii cu ochi albaştri reprofilaţi în comunitari se lăudau cu montarea în acest an a încă  95 de camere! Pentru cine cunoaşte, o parte din camera sunt montate, în ţară, pe direcţia unor vile ale şmecherilor de la putere, care au, astfel, şi pază gratuit, pe banii fraierilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.