miercuri, 18 ianuarie 2012

Primăria Târgu-Mureş pusă pe concesionare pe 49 de ani pentru… locuri de parcare şi spaţii verzi

Primăria Târgu-Mureş pusă pe concesionare pe 49 de ani pentru… locuri de parcare şi spaţii verzi
Primăria mega-afacerilor cu banul public pe firme cunoscute ca fiind ale unora din partid sau apropiaţi/sponsori pune de… concesionare. Motivaţia ar fi: amenajare spaţii verzi şi locuri de parcare. Nu ştim dacă miroase şi această afacere cum miros şi altele, dar e interesant de urmărit cum cetăţenii acestui oraş acceptă ca nişte indivizi să le amenajeze parcări Senin Prod (pişcot plus un acoperiş de lemn), care îi costă pe târgumureşeni doar vreo 800 de euro per loc de parcare! Înmulţiţi cu câte locuri de parcare au inventat că e necesar băieţii veseli din primărie, care au şi făcut amenajări inutile pe firma respectivă în faţa unui sediu al unui serviciu al altui serviciu al primăriei (fosta Casă a tineretului botezată de şmecherii portocalii cum le venea la gură/pix) şi veţi vedea volumul afacerii de an (pre) electoral.
Municipiul Targu Mures, cod fiscal 4322823, cu sediul in Piata Victoriei nr. 3, anunta licitatie publica deschisa, in vederea concesionarii pe o perioada de 49 ani a unei suprafete de teren de 632 mp apartinand domeniului public si privat al municipiului Targu Mures, care urmeaza a fi mobilata astfel:
- extinderea spatiului din str. Bartok Bela nr. 2 si amenajarea spatiilor verzi, pe o suprafata de 268 mp, si
- amenajarea unor locuri de parcare (28 locuri de parcare X 13 mp/loc de parcare), pe o suprafata de 364 mp.
Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat de la sediul Municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 85, incepand cu data de 10.01.2012.
Lista actelor doveditoare, privind calitatile si capacitatile cerute persoanelor fizice si juridice interesate, este cuprinsa in partea a doua din Caietul de sarcini – Instructiuni pentru ofertanti.
Ofertele se vor depune la sediul Municipiului Targu Mures, Piata Victoriei nr. 3, camera 13, pana la data de 14.02.2012, ora 10.
Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zile de la data limita de depunere a ofertelor, perioada in care pretul ofertei este ferm.
Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Municipiului Targu Mures din Piata Victoriei nr. 3, camera 45, la data de 14.02.2012, ora 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.