sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș șantajează pompierii și alocă sute de mii de euro pentru combustibilul poliției! Atenție, DNA la furtul jegurilor PDL și al demenților din CL!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș șantajează pompierii și alocă sute de mii de euro pentru combustibilul poliției! Atenție, DNA la furtul jegurilor PDL și al demenților din CL!
Mega-banditul etnic amenință! Poate verifică DNA afacerea combustibil pentru poliție, de 200.000 de euro din banii prostimii! Și șantajul lepădăturilor etnice!
Zidezi:
Prezent la ședința de Consiliu Local de joi, 28 ianuarie, primarul Dorin Florea a făcut o serie de declarații cu mesaj pentru mai multe instituții din județ. Cea mai mare supărare pare să o aibă față de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” care au făcut, în miez de noapte, un control la Centrul Cultural Mihai Eminescu, potrivit edilului.
“Vă anunț că fac încetare a oricărei colaborări cu pompierii, asta din respect față de adevăr și în țara asta să se termine cu circul. Avem un parteneriat corect cu Poliția pe care îi sprijinim, avem un parteneriat cu toate instituțiile cu care într-adevăr nu sunt la cheremul și la decizia unor budoare politice. Iertați-mi expresia dar astea din păcate se practică. Am avut o colaborare onestă, dar în urma analizei care s-a făcut după Colectiv, vreau să nu picăm în același colectivism desuet”, a spus primarul. Acesta a mai afirmat că școlile târgumureșene sunt fără probleme, la fel și Centrul Cultural Mihai Eminescu, iar până ce ISU nu va da un comunicat în care să arate că acestea nu au probleme, nu le va mai da niciun leu, chiar dacă acest lucru va fi considerat un abuz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.