vineri, 29 ianuarie 2016

Foștii securiști și jegul cu mita Coral au ajuns de râsul netului!



Foștii securiști și jegul cu mita Coral au ajuns de râsul netului!

 http://eftimie.net/politia-locala-din-targu-mures-a-jefuit-niste-boschetari/

Poliția locală din Târgu Mureș a jefuit niște boschetari

Cel mai bun test de impotență este următorul: Te uiți în oglindă, dacă de la gât în jos, după mărul lui Adam, este o uniformă de polițist comunitar, poți să fii sigur că ai atins Everestul impotenței. Ești atât de impotent încât chiar și copilul tău, deși l-ai făcut înainte să te faci polițist comunitar, începe să semene mai mult cu vecinul, fratele tau, sau un prieten foarte bun.

Cel mai eficient tratament e să tai acea parte a corpului care este acoperită de uniforma de polițist comunitar, sau să-ți dai demisia, ce ți se pare mai convenabil.

În fine, cei mai lipsiți de penis oameni din România, niște polițiști comunitari a căror medie de cric este în numere negative, aproape imposibile, au năvălit peste boschetarii din Târgu-Mureș și le-au confiscat două tone de peturi. Iată ce declară cel mai impotent om de pe acest meridian al planetei, un om căruia, în timpul acestei declarații, i-a crescut un ovar sub limbă:

    “Aceasta colectare, pe langa faptul ca se face fara respectarea hotararii Consiliului Local, produce ca efecte colaterale inclusiv raspandirea unor boli, a unor virusuri, deoarece cei care intra in containere si colecteaza nu respecta nici un fel de regula de igiena. Amenda conform hotararii Consiliului Local este intre 100 si 500 de lei.” a declarat Valentin Bretfelean, seful Politiei locale Targu Mures .

Deci, Valentin Minipulă, spune că boschetarii din Târgu-Mureș nu respectă condițiile de igienă când caută prin tomberon. Poate tușesc peste peturi și le murdăresc, ce dracu. Cred că sunt și murdari pe mâini când le iau din container.

politisti-comunitari-targu-mures

Și o armată de labagii a năvălit peste boschetarii ăștia și le-au confiscat două tone de peturi de plastic. Că e ilegal să furi peturi de plastic în Târgu-Mureș, zis Copenhaga panetei. Nu știam, că am crescut la oraș, dar se pare că în căcatul ăla de oraș de maimuțe româno-maghiare, în flegma aia pe hartă, în mucul Ardealului, colectarea selectivă a deșeurilor e atât de importantă încât a fost nevoie de intervenția celor mai mici puțe de pe continentul eruasiatic (da copii, în îndepărtatul Novosibirsk, iei omul cu cea mai mică puță, îl scoți afară să facă baie, și tot o are mai mare decât primarul din Târgu Mureș) să captureze două tone de peturi de la boschetari. Care când fură peturile din tomberon, nu respectă normele de igienă.

Sper să nu fiu vreodată în orașul ăla de labagii și să-mi aprind o țigară în vreun bar: sunt convins că Poliția Locală va năvăli cu o divizie de tancuri peste mine să mă roage să o sting, altfel mă vor amenda cu 300 de miliarde de lei, sau cât cred ei că o fi amenda în capul lor de retardați. Nu neapărat că fumez în bar, că nu m-am spălat pe mâini înainte să pun mâna pe filtru și, vorba aia, arunc chiștocul murdar în coșul de gunoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.