sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Florea și Maior, penalii hoției pe ASA, dau mită complicilor. Cd-uriFlorea și Maior, penalii hoției pe ASA, dau mită complicilor. Cd-uri
Cum escrocul cu mita Coral trebuie menționat în presa șantajată de licheaua etică de intermediar, bandiții PDL Mureș dau mită CD-uri! Tot e mai bine decât mită dată de porcul din primărie profesorilor, în campania pentru Băsescu, furtul cu tichete dedicate magazinului Real, fără reacție de la Consiliul concurenței și DNA cu Curcă!

Joi, 28 ianuarie a.c. a avut loc prima şedinţă ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş din anul 2016. Prezenţi în formulă completă, consilierii târgumureşeni au avut parte, în debutul şedinţei ordinare, de... o surpriză. „Împreună cu primarul Dorin Florea am hotărât să oferim atât consilierilor locali, cât şi jurnaliştilor prezenţi astăzi în sala de consiliu, câte un CD cadou ce conţine cele mai îndrăgite melodii ale cunoscutului chitarist de renume internaţional Al Di Meola. Celebrul chitarist a participat în luna august 2015 la Festivalul Internaţional de Chitară în cadrul manifestărilor culturale prilejuite de Concertele Oraşului”, a afirmat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Mita lui Florea în campania lui Băsescu:


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu