marți, 5 ianuarie 2016

Bandiții lui Florea testează autobuze. Ca și ceilalți pedeliști, actuali peneliștiBandiții lui Florea testează autobuze. Ca și ceilalți pedeliști, actuali peneliști
Afacerile bandiților PDL fiind mereu pe partid, nici o mirare că hoții și mituiții Coral din primăria Târgu-Mureș sunt interesați de autobuze prezente și la Arad! Nu mai căutăm restul orașelor conduse de viermii PDL, ca în cazul Studcard, fotbal din banii publici, proiectări de parcări sau pistoale Glock sau momeli Coral, tot ce primește banditul PDL  de promovat la bandiții PDL din teritoriu!
http://www.aradon.ro/autobuzul-viitorului-o-saptamana-de-teste-in-arad/1583734

Recent, în municipiul Tîrgu Mureş a poposit un autobuz eco destinat transportului urban de călători. „Este un mijloc de transport ca toate celelalte autobuze aflate în parcul companiei care le administrează, cu menţiunea însă că acest autobuz nu poluează. Este un autovehicul electric, silenţios, modern, care va circula timp de câteva zile, în fază experimentală, pe majoritatea liniilor de circulaţie din oraş, cetăţenii având posibilitatea de a călători cu acesta în mod gratuit. Timpul de încărcare a acumulatorilor este de cca 8 ore, autonomia de transport situându-se, în timp, tot la atâtea ore”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu