miercuri, 20 ianuarie 2016

Bandiții PDL Mureș raportează un nou sens, cu indicatoare Kiss Unicum, parcări Senin și gunoaie Valpet! Interesele hoților români, cu abonamente la români și maghiari, comunicat pentru imaginea gunoiului lui Florea!Bandiții PDL Mureș raportează un nou sens, cu indicatoare Kiss Unicum, parcări Senin și gunoaie Valpet! Interesele hoților români, cu abonamente la români și maghiari, comunicat pentru imaginea gunoiului lui Florea!
Atenție, DNA, sensurile unice ca afacere pentru porcii lui Florea și decontări de la retardatul lui Florea, imbecil cu mită Coral! Fără avizul poliției rutiere!Un nou sens unic în municipiul Tîrgu Mureș
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 08:25 | Imprimare | EmailMarime text:

Primăria municipiului Tîrgu Mureș informează conducătorii auto că începând din această săptămână se instituie sens unic pe strada Stelelor din municipiu, astfel circulația se va desfășura dinspre strada Rozelor – până la intersecția cu strada Bistriței. ”Această măsură s-a luat ca urmare a solicitărilor venite din partea locuitorilor din zona respectivă. Acestea au fost analizate de Comisia de circulație a municipiului și se instituie de săptămâna aceasta. Îi rugăm pe conducătorii auto să circule cu prudență și să respecte semnificațiile indicatoarelor rutiere.”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureș.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu