sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Bandiții PDL Mureș cheltuiesc 100.000 de euro pe cupa liceelor pentru gășcarul Joma, dar oferă mai puțin burselor!Bandiții PDL Mureș cheltuiesc 100.000 de euro pe cupa liceelor pentru gășcarul Joma, dar oferă mai puțin burselor!
Acolo unde hoții români din PDL nu au interese nu se cheltuiesc bani, dovadă că jegurile hoției românești aruncă 100.000 de euro doar gunoiului FCM/ASA, cu dedicație pentru Joma. Hoții români trimiși în judecată încă nu și pentru mita Coral luată în primărie se laudă cu bursele la mijloc de an. Desigur, pe publicitatea jegului de intermediar al mega-borfașului din primărie, viermele etnic care fură doar pentru viermii lui etnici sau retardați subordonați în partid.


Claudiu Maior: Acordăm bursele şcolare tuturor elevilor care sunt îndreptăţiţi să le primescă, potrivit legii
Vineri, 29 Ianuarie 2016 13:35 | Imprimare | EmailMarime text:

Printr-o Hotărâre a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş a fost  votată acordarea burselor şcolare de performanţă şi de studiu. „Acordarea burselor reprezintă o formă de sprijin material, vizând atât protecţia socială, cât şi stimularea elevilor care obţin rezultate foarte bune la învăţătură şi disciplină. Bursele se acordă din bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin unităţile de învăţământ preuniversitar. În cazul de faţă, ne referim la toţi elevii cuprinşi în învăţământul preuniversitar de stat din instituţiile de învăţământ de pe raza municipiului Tîrgu Mureş, conform necesarului transmis de fiecare unitate de învăţământ. Bursa de performanţă este în cuantum de 200 de lei, iar cea de studiu este în valoare de 100 de lei. De aceste tipuri de burse vor beneficia cca 600 de elevi, valoarea burselor şcolare ridicându-se la cca 300.000 de lei. În încheiere, doresc să vă asigur că Primăria Tîrgu Mureş este preocupată în continuare de creşterea calităţii actului educaţional târgumureşean, mărturie stând investiţiile pe care le-am realizat în toate instituţiile de învăţământ din oraş”, a afirmat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu