luni, 25 ianuarie 2016

După 15 ani de puturoșenie, bandiții PDL Mureș se laudă ca pun coșuri. Pe firma agreată de bandiți!



După 15 ani de puturoșenie, bandiții PDL Mureș se laudă ca pun coșuri. Pe firma agreată de bandiți!
Jegurile ordinare și hoațe ale PDL Mureș au ajuns să se laude ca montează coșuri. O altă afacere a scursurilor etnice care muncesc doar pe borfașii lor români sau pe maghiarii buni care fac afaceri cu mega-hoții români din primărie! Pe înțelesul DNA, o știre de promovat borfași, scrisă de un agramat jegos din consilierea cretinoidului lui Florea, cu text decontat pe Cătană, eminența neagră care are presa la degetul mic și notarul la care duce jegurile cu cartelul de presă!
P.S. Bandiții lui Florea montează coșuri pentru... mita care li se cuvine? De exemplu, Coral, cu doi demenți din primărie în dosar DNA de Zalău?!


Mai multe coşuri de gunoi au fost amplasate pe strada Corneşti
Vineri, 22 Ianuarie 2016 14:18 | Imprimare | Email



Marime text:





Echipele de muncitori din cadrul Administraţiei Domeniului Public au montat în aceste zile mai multe coşuri de gunoi pe strada Corneşti din municipiul Tîrgu Mureş. „Am amplasat aceste coşuri de gunoi la solicitarea cetăţenilor care domiciliază în această zonă. Vreau să subliniez faptul că Primăria municipiului Tîrgu Mureş este preocupată în continuare, aşa cum am făcut-o şi până acum, să asigure acel maxim de confort pentru toţi cetăţenii oraşului. Este un lucru firesc, până la urmă, dar şi acest lucru trebuie realizat. Vreau să vă asigur, în altă ordine de idei, că deşi în multe oraşe din ţară iarna a produs, din nefericire, mai multe pagube, crengi de copaci căzute care au avariat autoturisme, Tîrgu Mureşul se situează pe un loc fruntaş în ceea ce priveşte măsurile care au fost luate pentru a preîntâmpina astfel de evenimente nedorite”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.