marți, 12 ianuarie 2016

Iubitorul de secui și de ținuturi secuiești Dorin Florea- obligat să autorizeze marșul secuilor!

 Iubitorul de secui și de ținuturi secuiești Dorin Florea- obligat să autorizeze marșul secuilor!
Nici demenții care se cred români verzi nu mai sunt, așa cum nici  naționalismul bolnav din ultimii ani nu mai e naționalism mai sănătos. Dovadă că trimisul în judecată Florea pentru hoția ASA pentru dementul lui de subordonat o ia peste bot de la cei pe care, cică, îi iubea! Jale pentru lepra sereistă aferentă!

Hotnews zicere:
Presedintele Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs, a anuntat, marti, ca Asociatia SICULITAS EGYESULET pe care o conduce a reusit sa obtina la Tribunalul Mures o hotarare favorabila, in prima instanta, prin care Primaria Targu Mures este obligata sa avizeze adunarea publica din data de 10 martie 2016, denumita generic 'Marsul Secuilor', transmite Agerpres.

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca va analiza care sunt caile de atac in acest caz, intrucat nu doreste ca orasul sa devina un loc al rafuielilor de nicio natura si nici nu vrea sa dea gir unor manifestatii care ar irita vreuna dintre etniile conlocuitoare.

'Doresc ca Targu Muresul sa fie locul de desfasurare a tuturor evenimentelor care sa aduca un plus de valoare targumuresenilor, copiilor lor, prin toate manifestarile pe care le facem. In rest, cine vrea sa foloseasca Targu Muresul ca arena sau teatru de lupta sau de rafuieli politice sau de alta natura, nu le agreez. Ma voi opune cat imi permite legea', a afirmat primarul.

Acesta a subliniat ca in cazul acestei manifestari exista o serie de "experiente negative" si "provocari", referindu-se la conflictul provocat de o serie de participanti la Marsul Secuilor din 10 martie 2014, care s-au remarcat inclusiv prin scandari cu caracter rasist si xenofob.

'Nu mi-am schimbat cu nimic pozitia de atunci. Daca vrem sa facem ca Romania sa devina poligon al rasfatului isteriilor, sa aducem de toate, facem aplicatii. Invitam si musulmani si crestini si incepem ca cream un climat, la Targu Mures, miniaturizat al conflictelor mapamondului', a mai subliniat primarul Dorin Florea.

In data de 10 martie 2014, in timpul unei manifestari de comemorare a secuilor martiri de la Targu Mures organizata de Asociatia SICULITAS, unii participanti, identificati ca apartinand HVIM din Harghita si Covasna, au produs tulburari dupa ce au pornit intr-un mars neautorizat prin oras.

Pe parcursul deplasarii catre centrul orasului, unii reprezentanti ai Organizatiei 64 de Comitate s-au imbrancit cu jandarmii, au aruncat cu petarde, au cerut anularea Tratatului de la Trianon si au scandat lozinci cu caracter xenofob.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Mures a aplicat atunci amenzi in valoare totala de peste 36.000 lei pentru persoanele care s-au imbrancit cu jandarmii, au incercat sa blocheze traficul rutier, au folosit petarde si arme albe in timp ce au pornit intr-un mars neautorizat pe strazile orasului.

Pe langa cele 11 amenzi contraventionale aplicate, IJJ Mures a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures in trei cazuri de natura penala.

Imediat dupa aceste incidente, o serie de membri ai formatiunii ungare JOBBIK, care au luat parte la manifestare, au fost expulzati, unii primind interdictie de a intra pe teritoriul Romaniei.

Tradiții secuiești cu interesele lui Florea și după votul UDMR pentru retardatul lui Florea!



Tradiții secuiești cu interesele lui Florea și după votul UDMR pentru retardatul lui Florea!
Păcăliciul cu amenzi de la CNCD pentru discriminarea rromilor și pentru discriminarea maghiarilor pune de un… festival. Fără reacții UDMR față de măgăriile lui Florea cu Vâltoarea de anul trecut, la care organizatorii nici măcar nu primeau răspuns în timp util, dar în baza votului UDMR pentru retardatul lui Florea!
 Bun, porcii PDL Mureș și-au tras festival cu eternul jandarm și deținător de asociație culturală cu afaceri e primării PDL plus PNL, Istrate, cu prestatorii de la Știi TV, post cu firma pe care Florea aruncă sute de mii de euro cu acoperirea publicitatea pentru el și retardatul cunoscut,  în curând pus pe făraș pentru golănelile și furtul porcului mare PDL Mureș, iar notarul cu care banditul are la mână presa mureșeană bovină și pupincuristă îl descoperiți singuri.
P.S. Curtea de conturi, poate verifici dedicația Peninsula, înainte de votul pentru retardatul lui Florea, cu 900.000 de lei (225.000 de euro) prevăzuți în buget pentru Peninsula fostului consilier al lui Borbely! Cum își permite porcul pedelist să facă dedicație din banii publici ca și cum ar fi pentru rahatul lui cu FCM, cu instalație de nocturnă de 200.000 de euro sau ca și dedicația gagiului pe Protecting People (200.000 de euro pe asociație înființată convenabil, atunci când banditul PDL avea nevoie de un pretext). Cum Peninsula nu se mai face, banii se dau tot la UDMR, pe tradițiile secuiești și după ce Florea a semnat pentru Ținutul secuiesc, capitală cuturală europeană! Curat, murdar, bandiți etnici care vă dați români și vă folosiți și de bandiții care au lucrat sau care lucrează în servicii secrete cu alergie și activitate cu ținta maghiari!
P.S. 2. Pentru prostime, câți bani și pe ce firme PDL Mureș și camarila jegului cunoscut a cheltuit banditul etnic banii voștri, în Parcul municipal ?! Este că porcul portocaliu e cel mai tare și se va fura 100 de ani în Târgu-Mureș dacă maghiarii nu iau măsuri și dacă românii sunt prostiți de gunoaiele cu Ștefan Gheorghiu, cu SRI și cu pretenții de mari români? 
P.S. 3. Colegii de presă dădeau în vară că banditul a plătit abonata Holograf cu 5000 de euro. Cât dă banditul etnic acum?! Sau poate face rost Maior de o sponsorizare de la Coral Impex, dacă tot scrie EVZ că gagiul a luat mită, în baza informațiilor DNA!
Ținutul secuiesc, ilegal cu statut autonom, dar numai bun  pentru Dorin Florea pentru sprijinit ca și  Capitală culturală europeană!
Pentru că bandiții români se dau frați cu secuii și inventează și festivaluri secuiești la…Târgu-Mureș, numai să îi voteze  și să îi sprijine ăștia. Atenție, Florea a semnat pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană înainte ca bandiții PDL Mureș să arunce sutele de mii de lei pentru candidatura Târgu-Mureșului. DNA, verifică ce porc  pedelist subordonat, ce gunoi etnic sau lepră din camarila borfașului au fost serviți prin așa-numita candidatură. Dacă  nu îți e frică de mafia PDL Mureș și de borfașii urmăriți penal, aduși de porc în primărie pe PFA, lepre întreținute din banii publici, pe familiile lor idioate, cu legături la bandiții din SRI, poliția locală, Armată și Jandarmerie!


Florea, care a semnat pentru Ținutul secuiesc - capitală culturală europeană, se dă acum mare șmecher cu Târgu-Mureș - capitală culturală europeană, pentru 100.000 de lei doar consulanță pe vreun bandit etnic și de partid sau scursură abonată la primărie, dintre cătanele jegoase ale pungașilor PDL Mureș



Florea, care a semnat pentru Ținutul secuiesc -  capitală culturală europeană, se dă acum mare șmecher cu Târgu-Mureș - capitală culturală europeană, pentru 100.000 de lei doar consulanță pe vreun bandit etnic și de partid sau scursură abonată la primărie, dintre cătanele jegoase ale pungașilor PDL Mureș
Atunci când păcăliciul Dorin Florea curta secuii, gășcarul semna pentru Ținutul secuiesc! Când nu are nevoie de secui și nu le face festival de tradiții din banii publici (sic) se dă, brusc, interesat de Târgu-Mureș. Să mai amintim că gagiul acesta a fost ales etnic mereu și prin isteria borfașilor de români și bandiți de presă și SRI, care vroiau doar primar român și se înțelegeau la candidații români, în... cartelul leprelor etnice?
P.S. Să ne amintim cum borfașii PDL au băgat 100.000 de lei în buget pentru promovarea susținerii? Să ghicim, pe vreo cătană cretină din PDL, pe vreun borfaș din primărie care primește dedicații de la banditul etnic?
În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 3.300 din data de 20 noiembrie 2014, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 27 noiembrie 2014 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,
    Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii Asociaţiei „Tîrgu Mureş – Capitală Culturală Europeană 2021” şi participarea Municipiului Tîrgu Mureş, în calitate de membru fondator, la constituirea acesteia.
Târgu Mureş susţine Ţinutul Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană
Postat la: 10:38 pm, 18 Aprilie 2013 de Monica Vrânceanu
capitala culturala
Reprezentanții mai multor municipii și orașe din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au semnat documentația legată de candidatura Ținutului Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană 2021. Printre semnatari se numără, alături de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, primarii din Târgu Mureș – Dorin Florea,  Miercurea Ciuc – Ráduly Robert, Odorheiu Secuiesc – Bunta Levente, Gheorgheni – Mezei János, Târgu Secuiesc – Bokor Tibor și Sovata – Péter Ferenc.
Documentația a fost semnată, de asemenea, de președinții Consiliilor Județene Covasna și Harghita, Tamás Sándor, respectiv Borboly Csaba.
Primarul Antal Árpád a declarat că semnarea documentației, intitulată sugestiv „Expunere de motive”, constituie un prim-pas spre concretizarea proiectului care va duce candidatura Ținutului Secuiesc în cursa finală pentru titulatura de Capitală Culturală a Europei. În context, Antal a ținut să salute decizia autorităților locale din Târgu Mureș de a se alătura în acest proiect, spunând că aceasta nu va aduce decât beneficii pentru târgmureșeni.
„Consider că vorbim despre o pagină nouă în colaborarea autorităților locale din Secuime, fiind un pas important spre ceea ce ne dorim cu toții: punți între comunitățile de aici – cea maghiară, românească, romă. E o oportunitate de a pune noi baze în relațiile interetnice din Ținutul Secuiesc, după ce sute de ani oamenii de aici au apărat granițele Europei de Est. În cadrul acestui proiect vom pune accent atât pe tradițiile culturale, așa cum este normal, cât și pe rolul pe care Ținutul Secuiesc îl are în Europa acestui secol”, a declarat Antal Árpád. http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/18/targu-mures-sustine-tinutul-secuiesc-pentru-capitala-culturala-europeana/
Mediafax zicere:
Hotărârea Consiliului Local (CL) Miercurea Ciuc, prin care a fost aprobat un memorandum iniţiat de CNS, privind înfiinţarea Ţinutului Secuiesc cu statut autonom, şi care a fost atacată de Prefectură, a fost anulată definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureş, care a respins recursul autorităţii locale.
Hotărârea CL Miercurea Ciuc din primăvara anului 2014, prin care a fost aprobat memorandumul Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) privind înfiinţarea regiunii administrative Ţinutul Secuiesc cu statut autonom, a fost atacată în instanţa de contencios administrativ, în 3 iulie 2014, de prefectul judeţului Harghita, Jean-Adrian Andrei, acţiunea acestuia fiind admisă de magistraţii Tribunalului Harghita în luna octombie a anului trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit deciziei acestora, documentul nu a fost emis pe baza legii, propunerea privind Statulul de autonomie a Ţinutului Secuiesc fiind avizată negativ de Consiliul Legislativ, "întrucât viza crearea unei entităţi statale distincte, paralelă cu statul naţional unitar român, ceea ce contravine Constituţiei".
Ulterior, Consiliul Local Miercurea Ciuc a atacat cu recurs, în februarie 2015, sentinţa Tribunalului Harghita la Curtea de Apel Târgu Mureş, care a respins acţiunea acestuia şi a anulat definitiv hotărârea adoptată, fiind comunicată Prefecturii Harghita în urmă cu două zile.
Potrivit magistraţilor Curţii de Apel Târgu Mureş, CL Miercurea Ciuc "a ales să ignore aria de competenţă şi a adoptat un act care vizează demersuri şi solicitări concrete ce tind să stabilească regimul teritorial-administrativ al populaţiei din 153 de localităţi, din care doar 68 se află în Harghita", celelalte fiind situate în judeţele Covasna şi Mureş.
De asemenea, aceştia au precizat că în decizia lor au mai ţinut cont de "respingerea de către Comisia Europeană" a două cereri de înregistrare a unor iniţiative cetăţeneşti "al căror obiect îl constituia înfiinţarea de regiuni după criterii entice".
"Prin Decizia C (2013) 4875 final, din 25 iulie 2013, a fost respinsă cererea de înregistrare a iniţiativei cetăţeneşti depuse de Consiliul Naţional Secuiesc cu titlul «Politica de coeziune pentru egalitatea regiunilor şi pentru sustenabilitatea culturilor regionale» , iar prin Decizia C (2013) 5969 final, din 13 septembrie 2013, a fost respinsă cererea de înregistrare a iniţiativei cetăţeneşti depuse de Hans Heinrich Hansen şi Kelemen Hunor, cu titlul «Minority Safe-Pack - un million de semnături pentru diversitate în Europa», precum şi, în acelaşi sens, respingerea de către Plenul Senatului, în şedinţa din 25 septembrie 2012, a propunerii legislative privind Statutul de autonomie a Ţinutului Secuiesc", au motivat magistraţii Curţii de Apel Târgu Mureş.
Decizia Curţii de Apel Târgu Mureş este definitivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.