vineri, 8 ianuarie 2016

Pesedistul Someșan obligă câte 4 clase din fiecare școală să presteze…Sara pe deal!



Pesedistul Someșan  obligă câte 4 clase din fiecare școală să presteze…Sara pe deal!
Poate facem o bucurie celor de la ISJ Mureș, pentru noua măgărie:  obligarea ca fiecare școală sa trimită 4 clase, în jur de 100 de elevi fiecare, pentru a ține, după programul școlar, lumânări în așa-zisa Sara pe deal! Nesimțire politică, abuz în serviciu, reclamă ieftină  la politruci sau ce?! Atenție, obligativitatea prezenței elevilor la tot felul de evenimente cu politruci e deja lege la Târgu-Mureș!


Someșan aduce copii cu norma la…Sara pe deal! 4 clase pe școală, să fie aplaudaci pentru politruci și culturiștii de partid!



Someșan aduce copii cu norma la…Sara pe deal! 4 clase pe școală, să fie aplaudaci pentru politruci și culturiștii de partid!
După cum ne așteptam, având în vedere precedentele, pesedistul Someșan a impus o nouă normă: fiecare unitate de învățământ să asigure 4 clase și profesorii aferenți, ca aplaudaci și susținători de lumânări! De ce nu îi duci, Someșene, direct, în… pelerinaje, cum le propuneai acum vreun an, la ctitoriile lui Brâncoveanu sau mai bine să semneze pentru termopanele, pișcoturile, asfaltările și zugrăvirile pentru bandiții PDL care fac afaceri pe o anumită familie de pesediști la Week-end și cu mansardări anticipate de vizite la locul de muncă al celui care nu vrea mansardare? Ca să nu mai fie nevoiți părinții să vină să semneze, atunci când învățătorii șantajează părinții cu lucrări care se dovedesc doar pentru bandiții etnici ai PDL! PSD plus PDL e dragoste, tot un rahat cu trandafir, doar că sunt 4 în total și în consecință e nevoie de ...lumânare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.