duminică, 31 iulie 2016

Brandan scapă de hoții ASA. Atenție, DNA, bandiții din executiv și legislativul local au în buget alți bani care trebuie dați ilegali clubului retardatului liberal al lui Florea!Brandan scapă de hoții ASA. Atenție, DNA, bandiții din executiv și legislativul local au în buget alți bani care trebuie dați ilegali clubului retardatului liberal al lui Florea!
Până când vine răspunsul ANAF și mai ales DNA:
Gsp zicere
La Viitorul revine contra Stelei argentinianul Brandan, cel mai important absent din eșecul de la Gent, 0-5.

Pablo a absentat din pricina unei probleme legate de despărțirea de fosta sa echipă, ASA. Era implicat într-un proces cu mureșenii, cărora le cerea niște salarii restante.

Gruparea din Târgu Mureș e în insolvență. Brandan a ajuns până la urmă la un acord cu administratorul judiciar al clubului și nu mai sunt motive să lipsească de la Viitorul. Hagi nu l-a mai utilizat pe sud-americanul de 33 de ani în partida din Belgia, pentru ca echipa lui să nu devină parte în procesul Pablo-ASA, să nu trebuiască să plătească în solidar cu fotbalistul eventuale despăgubiri. Situația lui Brandan s-a limpezit între timp.

Argentinianul e important la Ovidiu datorită experienței sale, superioară celor mai mulți jucători din lot. Hagi se bazează pe el și a "îndrăznit" chiar să-l reprofileze surprinzător. În prima rundă, la Voluntari, Gică l-a utilizat pe Pablo pe un post pe care nu mai jucase niciodată, fundaș central stânga într-un sistem cu 3 apărători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu