miercuri, 16 octombrie 2019

Cine semnează pomenile etnice din bugete locale și cine le asigură protecție prin poliții cu 12 clase și cu sereiști formați trebuie recompensați sau nici o surpriză la administrațiile cu trimiteri în judecată, hoții etnice pe legi ANI și alte mizerii!

Cine semnează pomenile etnice din bugete locale și  cine le asigură protecție prin poliții cu 12 clase și cu sereiști formați trebuie recompensați sau nici o surpriză la administrațiile cu trimiteri în judecată, hoții etnice pe legi ANI și alte mizerii!


https://www.profit.ro/must-read/harta-salariilor-cum-s-au-impartit-cresterile-de-salarii-in-tara-diferente-mari-intre-judete-intre-stat-si-privat-19136264
Cele mai mari creșteri procentuale ale salariilor medii din administrație publică în 2018 comparativ cu 2015 au fost Ilfov, unde lefurile aproape s-au dublat (+90%), Giurgiu (+83%), Călărași (+75%), Prahova (+74%), Mureș (+73%) și Teleorman (+71%), comparativ cu o medie pe țară de +52% în administrație. HARTA SALARIILOR Cum s-au împărțit creșterile de salarii în țară. Diferențe mari între județe, între stat și privat Cele mai mari creșteri nominale ale lefurilor în administrație sunt în Mureș (+1.822 de lei), Ilfov (+1.774 de lei), Prahova, Giurgiu, Argeș, Călărași, Dolj și București (de la 1.774 de lei la 1.600 de lei).

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/must-read/harta-salariilor-cum-s-au-impartit-cresterile-de-salarii-in-tara-diferente-mari-intre-judete-intre-stat-si-privat-19136264



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.