miercuri, 2 octombrie 2019

Nesimțire marca UMF Târgu-Mureș

Nesimțire marca UMF Târgu-Mureș
Poate investighează cineva afacerea umflarea prețurilor peste noapte,  după mita PSD,  la medici și stomatologi, pentru că la farmaciști nu avea sens, având în vedere că ăia nu pot deschide afaceri private pe motiv de bani și mafii, umflarea prețurilor pe vremea ăluilalt rector, cu măgării și firme care put ANI, ce mai pute a cartel și la înțelegeri între UMF-uri și cum a fost posibil să fie înghițită Petru Maior de către fabrica de diplome UMF?! Atenție, singura universitate de medicină șl farmacie care are o singură materie la testul scris, la care se intră super lejer cu bacul de 9-10 și cu 4-5 la test scris la care există o mizerie numită cifră de școlarizare pentru medicina militară. Care e ba 10, ba 20, ba 100, cum e interesul fabricii de diplome care a decis că locurile libere de la fără taxă se transformă în locuri cu taxă pentru amatorii de diplome! DNA Târgu-Mureș, vă sperie bisericuța, posibilele relații SIE sau posibilele relații de tip mason ca să verificați ce se întâmplă în subiecte de genul celor enumerate?!
https://www.libertatea.ro/stiri/sapte-rectori-si-au-castigat-dreptul-la-al-treilea-mandat-interzis-prin-lege-folosind-calatorii-in-maldive-thailanda-bosnia-si-burundi-2761852
P.S. Escrocheria de anul trecut, cu an universitar mărit cu 1000 de lei doar pentru stomatologie și medicină generală, DNA, pont gratis! La farmacie nu au îndrăznit să facă rost de bani pentru salariile nesimțite și care pot trece de salariul președintelui României, cum se pare, iar la străini nu au putut cere peste cifra magică de 5000. Dar au reparat anul ăsta, pentru că...salarii, neamuri, doctorate, masterate și alte mâncătoare de bani publici sau din buzunarele studenților! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.