miercuri, 30 octombrie 2019

Să ne... râdem de inculpatul român Dorin Florea, vrea Ziua morților liberă, ca bugetar ce e! După ce fost în partide de gunoi etnic... moarte după furt calificat!


Să ne... râdem de inculpatul român Dorin Florea, vrea Ziua morților liberă, ca bugetar ce e! După ce fost în partide de gunoi etnic... moarte după furt calificat!
Gagiul a fugit din PNȚCD, din PDL, din PNL, din ApM, la gunoiul lui Tăriceanu. A semnat pentru ținutul secuiesc capitală culturală europeană, e trimis în judecată în mai multe dosare de corupție și DNA zicea acum ceva timp de mita luată în apartamentul lui fiu-su, a lăsat toți fomiștii să vină în primărie pe rubedenii și carnete de partid și toți proștii să semneze orice mizerie, ca să-și salveze fundul. Ăsta vorbește de morți cu duioșie și cerșește o zi liberă, desigur, pentru bugetari, pentru că la privat e altă poveste!




Luni, 28 Octombrie 2019 15:33 | Imprimare | Email








Dragi târgumureșeni,

La fel ca de fiecare dată, Primăria Târgu Mureș a pus la dispoziția cetățenilor toate condițiile pentru a marca Ziua Morților, în mod dorit și așteptat.

Este o zi importantă pentru toți creștinii, o zi care îmi stârnește admirația și respectul pentru modul în care târgumureșenii îi onorează pe cei plecați în veșnicie.

Mi-ar fi plăcut, de asemenea, ca această zi să fie consfințită în calendarul național al zilelor libere, deoarece are o semnificație puternică în creștinism, este o zi de introspecție și de momente de liniște la mormintele celor apropiați.

Primar al Municipiului Târgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.