miercuri, 16 octombrie 2019

Mai mulți bani de furat din buzunarul bugetarilor pentru salvat turismul privat


Mai mulți bani de furat din buzunarul bugetarilor pentru salvat turismul privat
Nu e un secret că bandiții PSD au furat din norma de hrană a bugetarilor, pentru a plăti fraierii, în 12 luni, voucherul de vacanță. Dar dacă hoții PSD cu consiliere evreiască/israeliană furau cam 145 de lei din norma de hrană, lunar, cum vor acoperi hoții PSD care au apucat să dea proiect diferența de preț până la 2080? Asta înseamnă că fiecare bugetar oaie va mai plăti 60 de lei lunar, adică prostimea va achita 200 de lei lunar, din fiecare normă de hrană și astfel impozitul pe fraier nu va mai fi 41,5 la sută ci încă o treime, adică vreo 56 la sută! Ca să știe și prostimea că statul nu va plăti un leu la ceva ce oricum e din buzunarele fraierilor. Fraierii care au ținut turismul de 2 lei românesc în viață, cu peste 750.000 de turiști în plus! Atenție, fraieri bugetari, statul trebuie să vă dea bani în plus, căci hoții PSD au înghețat salariul minim pe economie și au motivat că e criză financiară mondială, a lui Boc, cum ar veni și cum mint scursurile etnice ale PSD. Așadar, fraieri bugetari, hoții PSD v-au furat deja anul ăsta 10 luni și banii ăia vin din mărirea nefăcută la salariul minim pe economie. Mai cotizați la sindicatele prostiei și a hoției de genul taxă de nesindicalism, bugetari fără neuron?! Când îi vedem în închisoare pe bandiții de manageri și sindicaliști care au șparlit oriunde în țară, la Mureș sau aiurea, banii angajaților, ca taxă de nesindicalism?! Valabil în special în sănătate și învățământ, unde sunt oi multe.

Proiectul de ordonanţă introduce noţiunea de "vouchere pentru extrasezon".

Voucherele de vacanţă pentru utilizare în extrasezon sunt bonuri de valoare emise în format electronic destinate exclusiv achiziţionării pachetelor de servicii turistice care sunt prestate în perioada aprilie-mai și octombrie-noiembrie.

Astfel, un angajat poate primi, anual, în perioada 1 ianuarie 2020 - 31 decembrie 2025, vouchere de vacanţă, în cuantum de 1.450 lei sau vouchere de vacanță valabile pentru utilizarea în extrasezon, în cuantum de 2.080 de lei, în funcție de opțiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.