miercuri, 9 octombrie 2019

Cum am provocat un accident în zona Unic

Cum am provocat un accident în zona Unic
Acum câteva zile, dăm, mai mulți, să traversăm la trecerea de pietoni semnalizată din fața Unicului. Normal, că poliția mânjită cu cadouri din bugetul local prin grija inculpaților români, atenție DNA și Curtea de conturi, e moartă și îngropată la Târgu-Mureș și lasă ca în buza trecerii (ilegal, 25 de metri zice legea că e interdicție!) să parcheze orice prostălău gipanul, astfel că trebuie să fac un metru pe carosabil ca să mă vadă și șoferii care vin de pe banda respectivă. De pe banda respectivă ne vede șoferul, care, amabil, încetinește și frânează. Îi mulțumesc salutând, nu e vina lui că bandiții banului public și cei în uniforme au făcut capcane mortale în imediata apropiere a unui sens giratoriu iar pe banda cealaltă încetinește prima mașină, pentru a ne da voie să traversăm. O amețită din spatele insului de pe banda a doua intră direct în fundul celui care știe că la treceri de pietoni se circulă cu atenție. Omul coboară, vede stricăciuni minore și face semn amețitei că e în regulă. 
Morala: orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, polițiile mânjite cu cadouri cu speranța de protecție prin HCL și alte pomeni nășite de inculpații români sunt moarte și se pensionează la 50 de ani, iar fraierii nu au decât să riște viața, dacă țin morțiș să traverseze la trecerile de pietoni nebăgate în seamă de poliții cu 12 sau 14 clase și care nu prestează în folosul cetățenilor,
Atenție, DNA și Curtea de conturi, bandiții au trasat cu vopsea din banii publici așa-zise locuri de permitere, ilegale până la dumnezeu, având în vedere că blochează exact vizibilitatea pietonilor, hoții români ai banului public au pus cu ocazia marșului secuilor și indicatoare bilingve și ilegale, pentru a mai fura banul public pe  întreținut și fără firmă pe indicator. Aceste indicatoare au fost declarate ilegale de Poliția Română, aia de la București care nu ia cadouri cu damf de protecție inculpați, iar bandiții români ai banului public au furat bani pentru 85 de indicatoare. DNA, Curtea de conturi, lăsați demenții să monteze orice gunoi pe drumul public, ca să mai fure banii publici?!
P.S. Poliția rutieră mi se plângea că demenții nu pornesc semafoarele după ora 19! Sigur, poliții, dacă v-ați mânjit cu cadouri, cum să nu vă considere ăia cu pomeni de nebăgat în seamă și inutili, având în vedere interesele etnice mai importante?!
P.S.2 Poliții vândute pentru excursii în delegații folclorice și țări mai prietene, cu... frați români la vamă și numărat prețioasele sticle de vin, tabere de pictură (15.000 lei), angajări de sereiști activi sau nu și de condamnați pentru potlogării via Tribunalul militar, cupa poliției locale de 20000 lei, furtul cu revelionul poliției locale, 33.000 de lei furați, cum spune Curtea de conturi, 26000 de lei așa-zise reparații mașini de care poliție nu știe amănunte și ne trimite să întrebăm la primărie ce mașini au reparat și unde! As sindicală a poliției locale și As sindicală a poliției locale și a primăriei, 90.000 de lei de la buget, pomană! Câte 700 de litri de combustibil, plătit apa și canal pentru diaree de uniformă și așa mai departe. Peste 100.000 de lei pomeni, majoritatea după dosarul penal bani ilegal pentru ASA, familion, bisericoși, subordonați și alte rahaturi obișnuite etnic.  Ghiciți cine speră și se foloște de polițiile mânjite!
Niște dovezi foto-video:
 https://florentindeac.blogspot.com/2017/11/politia-targu-mures-se-misca-ca-ochii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.