marți, 15 octombrie 2019

SRI, secta păcii e băgată pe gât târgumureșenilor de interesele unora ca inculpatul Maior. Expoziții pe bază de prozelitism religios ?!


SRI, secta păcii e băgată pe gât târgumureșenilor de interesele unora ca inculpatul Maior. Expoziții pe bază de prozelitism religios?!
Că tot e și el  și familionul lui cu o bisericuță de import, nici o problemă. Ați ghicit
ce afaceri se desfășoară pe motiv de secta vieții din Coreea și ce gașcă din Târgu-Mureș se plimbă anual în Coreea?! Proștii au pozat și însemnele sectei și au clamat că e parteneriat Târgu-Mureș-Seul, adică nu cu secta lor și bisericoșii noștri!
P.S. De ce  e frică celor cu religia de tip nou să se afișeze cu bisericuța ălora,  Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light și mint ca sereiștii din gașcă că e o afacere cu... orașul Seul? SRI, ceva deranj?! Mai multe despre sectanții lor aici: http://oameniliberi.com/pol-se-opune-sustinerii-pe-care-man-hee-lee-lider-sectant-o-primeste-de-la-primarie-si-consiliul-local/
SRI, citește:  https://www.oameniliberi.com/wp-content/uploads/2018/07/anexa-hclm-100.pdf 
Vă mai amintiți de mobilizarea bisericoșilor amatori la Târgu--Mureș, în cazul copiilor considerați abuzați de un stat nordic?! 
Poate sare și SRI cu o sectă, dacă e modă și loc de excursii pe banii fraierilor care adună la bugetul local!



Expoziție unică în Cetatea din Târgu Mureș, în Bastionul Dogarilor! 19 lucrări ale unor renumiți artiști din Coreea sunt expuse până în data de 25 octombrie 2019. Creațiile ilustrează aspecte ale societății tradiționale coreene, dar surprind și peisaje mirifice din peninsula coreeană. "Expoziția este rodul parteneriatului încheiat între Primăria Târgu Mureș și Seul, Coreea de Sud. Primăria Târgu Mureș este deschisă oricărui parteneriat care aduce un plus de valoare comunității. Dovada că orașul este deschis spre multiculturalitate este chiar faptul că delegația din Coreea își dorește să organizeze mai multe activități culturale", a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Săptămâna aceasta, tinerii coreeni au organizat activități interactive despre educația păcii la Liceul Vocațional de Arte din Târgu Mureș. În continuare, va avea loc un concurs de desene organizat cu elevii de la secția Arte Plastice.

Serviciul de Relații Interne și Internaționale
Primăria Târgu Mureș


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.