joi, 10 octombrie 2019

DNA, ceva deranj la locurile pentru medicina militară, de la Târgu-Mureș?!

DNA, ceva deranj la locurile pentru medicina militară, de la Târgu-Mureș?!
Unde se pare că există o nenorocire, numărul de locuri rămase la fără taxă, la medicină militară, se transformă în locuri cu taxă, ca să umfle conducerile tarifele de 8000-9000 de lei per an universitar de român! DNA, cum e cu mărirea prețului la vestea că diploma valorează ceva, adică la mita electorală a hoților PSD? De la 8000 la 9000 de lei din pix, la medicină și stomatologie? Dar cum e cu angajarea de inși/pensionari din MAI, cum spun păsărici, mai precis de pensionari... burghezi, pe la 50 de ani, care își permit să lucreze la UMF?
P.S. Umflarea din pix a locurilor, ceva tentă de bisericuță, valabilă și pe iconografia universității, ceva uniforme, pute sau nu, DNA?!
P.S.2. DNA, ceva necaz cu posibile carteluri cu prețuri aproape identice la UMF-urile de stat, în ultimii vreo 20 de ani?! Verificabil, să zicem, prin datele de întâlnire prin Ardeal ale conducerilor?!
P.S.3. Ceva posibile fapte penale pentru șicanele unora la adresa Universității Dimitrie Cantemir, care vroia și ea să facă UMF?!

Remember iunie 2019:
După ce ani întregi numărul studenților în uniformă era de doar 10, poate chiar 20, mai aproape de noi, anul trecut a venit escrocheria cu 100 de locuri la medicină militară. Că a fost escrocheria a dovedit-o intrarea a abia 50 de inși, în două sesiuni(!), pentru ca restul locurilor la fără taxă, la medicină militară, să se transforme în locuri cu taxă pentru fraierii care nu au ce face cu 54.000 de lei în buzunare, timp de 6 ani. Nici o reacție de la minister, deși a fost avertizat, nici o reacție de la DNA, pentru escrocheria umflăm locurile la fără taxă pentru a ne rămâne loc la taxă! Măgăria umflării din pix continuă și anul acesta, tristețea anunțând 60 de locuri fără taxă pentru medicina militară, fără să se mai precizeze escrocheria transformării locurilor fără taxă în locuri cu taxă. În ritmul ăsta UMF își trage cu banii amatorilor de diplome spital oncologic și nu mai e nevoie de adus bani de la bisericuță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.