miercuri, 2 octombrie 2019

Nasol pentru uniforme, au trebuit să iasă la lumină la Târgu-Mureș!

Nasol pentru uniforme, au trebuit să iasă la lumină la Târgu-Mureș!
Doar la Târgu-Mureș, oraș în care uniformele stau în umbră sau în umbra penalilor, cu polițiile care primesc cadouri din banii publici de la inculpații români pe fapte de corupție și care  speră la protecție etnică, iar jandarmii nu mai fac nimic pe străzi, nemaifiind mitinguri, marșuri și cărat dobitoci din galerii la stadion, ei fiind mai celebri  ca fiind cântăcioși pe banii publici, ca fiind condamnați de tribunale militare sau prin conduceri strecurate pe la alte arme, pe la poliții cu 12 clase, pe la detectivi sau dracul mai știe.
P.S. Mulțumim studenți UMF, noroc cu festivalul vostru că aflăm că nu s-au pensionat toți ăștia pe la 45 de ani și că au pensii nesimțite, având în vedere vechimea de cotizare!
P.S. 2. Un marș maghiar, ceva, să iasă în stradă și alte părți nevăzute ale uniformelor care primesc pomenile din bugetul local și au beneficii nesimțite de la inculpații români?!
P.S. 3. Ne e dor de sereiștii adevărați, cu ochi albaștri, nu de cei activi în umbră, în presă locală, poliții și în alte domenii de înaltă...calificare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.