miercuri, 30 octombrie 2019

DNA, îl liniștești pe inginerașul făcut la 40 de ani, judecat în penal și cu sancțiuni ANI?!

DNA, îl liniștești pe inginerașul făcut la 40 de ani, judecat în penal și cu sancțiuni ANI?!
Aici au fost doar banii dumneavoastră, interesul etnic și gagiul se visează primar (mayor), de asta l-a lăsat Florea să semneze 10.000 de acte, ilegal, cum spune DNA, care speră să-l trimită la păstrat proaspăt. Scrisori din banii publici și probabil veți avea surpriză că firma de români care ia banii pentru tipărit inepțiile scrise de știți voi care gurist va face și publicitatea individului pe persoană fizică. Doar DNA Târgu-Mureș nu e interesată de prietenia strașnică între avocați pe primărie și pe persoană,  pe consiliatori pe consiliator și de decontat pe scenă, de filmat gagiul la instituție și în campanie, de directorași și consiliatori cu afaceri pe primărie și apoi aduși în primărie, de rude fără număr (de politruci și alte slugi de români), de afaceri  etnice întotdeauna întâi pe bani publici și apoi pe persoană fizică.  Mult românism, foame mare!
P.S. DNA, PFA-ul vieții, făcut spceial pentru angajarea la șeful lui de partid. Cum sună legea avertizorului public, oameni buni, la politizarea instituției?  
PS.2. DNA, scrisori deschise și închise, felicitări, pe banii contribabililor și firmele de nemâncați români. Publicitate fără licitații, prin intermediarul român, chirii modice pentru presa slugarnică, cetățeni de onoare și diplome de 2 lei pentru presari, folosirea sutelor de mii de euro ca propagandă pentru doctor și ingineraș. Rahat etnic de cea mai bună dovadă că Târgu-Mureșul e controlat etnic, sub privirea binevoitoare a SRI, a foștilor tovarăși și retardați via Ștefan Gheorghiu, plus binecuvântarea sereiștilor via presă, poliție și a uniformelor de români pensionați și readuși la butoane pentru a controla în gașcă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.