marți, 29 octombrie 2019

Pentru cunoscători, câți subordonați de partid și din primărie ai inculpatului de azi Dorin Florea au primit afacerile la Weekend?Alți bani pentru firme de românași?!


Pentru cunoscători, câți subordonați de partid și din primărie ai inculpatului de azi Dorin Florea au primit  afacerile la Weekend? Alți bani pentru firme de românași?!
Haideți că puteți! Îi știți pe ăia din PDL/PNL, știți găștile din APM, tot felul de șobolani fugiți de pe corabie la ALDE și alte mizerii sinistre. Un pont, toți sunt români, etnicul fiind piatra de temelie! Căutați la pompe, la tobogane, la reabilitări bazine canotaj sau nu și așa mai departe, căutați românii la sute de afaceri inventate pe n firme, unele înființate special, cu sau fără persoane cu handicap în specificul declarat, căutați românii cercetați de statul român, afacerile cu cifre rotunde, tot ce înseamnă român și etnie corespunzătoare unui oraș în care maghiarul pupă ceva dacă votează vreun retardat sau mega-calculator sau alte bazaconii pe firme triste de români fără clientelă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.