duminică, 20 octombrie 2019

Uite, de aia, DNA Târgu-Mureș trebuie să investighezi cadourile cu care sunt mânjite polițiile din Târgu-Mureș. Pentru că unii au sau vor protecție!

Uite, de aia, DNA Târgu-Mureș trebuie să investighezi cadourile cu care sunt mânjite polițiile din Târgu-Mureș. Pentru că unii au sau vor protecție!
Peste 100.000 de lei sparți mai ales după apariția dosarelor penale la gașca din Primăria Târgu-Mureș. Ce prestează uniformele cu neuron nu știm, dar banii târgumureșenilor au fost sparți după cum urmează. As sindicală a poliției locale, 45.000 de lei, As sindicală a poliției locale și a primăriei, 45.000 de lei, excursii în delegații folclorice ale primăriei și aducând vin ? lei, reparații mașini poliție, 25.900 lei, cupa poliției locale la fotbal, 20.000 de lei, câte 700 de litri de combustibil lunar ? lei, plata apa și canal la sediul poliției ? lei. Căutați câte din pomeni au fost după dosarul ASA și trimiterea inculpaților români din primărie la judecată în Secuime și trageți concluzii. Curtea de conturi, doar furtul din bugetul local de 30.000 de lei pentru revelionul poliției locale a puțit?! Plus oameni de încredere, din SRI, condamnați ai tribunalelor militare, toată gașca cea vestită a românismului cu plecarea la comandă sau cu probleme la locul de muncă. Plus denunțători din specia cel mai bun polițist local, acum un nenorocit care dă în gât conducerea de tip nou venit via SRI și presă. 


Msnew.ro zicere:

De asemenea, au plătit ilegal cheremeze cu mâncare și băutură: de 32.000 de lei “au fost angajate și efectuate cheltuieli nejustificate reprezentând contravaloarea meselor servite cu ocazia revelioanelor organizate de Direcția Poliția Locală Târgu Mureș” și, atenție!, suma de 38.000 de lei (peste limitele legale, care la Primăria condusă de Florea sunt la pragul maxim admis de lege) au fost consemnată ca plăți nelegale pentru “protocol/dineu/mese servite”.
Godină joint:

"Ce, bă, ești fan Godină?" Spunea un șef către un subaltern care-mi dăduse like 🤣🤣🤣

Am trimis și eu o sesizare către IPJ Brașov și nu mai pot de nerăbdare să primesc răspunsurile.

"Referitor la incidentul în care o polițistă a fost denigrată, i s-au postat fotografii și i s-au dat numele și prenumele de către o jurnalistă din Brașov, jurnalistă care mai apoi a primit scuze din partea IPJ Brașov deși nu era finalizată nicio verificare, în calitate de cetățean român, vă solicit în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public să răspundeți la următoarele întrebări:
1. Din moment ce programul de audiențe este în ziua de luni, cum a fost primită doamna Pescaru Onelia în ziua de marți?
2. Apare consemnat numele Pescaru Onelia în registrul pentru audiențe de la secretariatul IPJ Brașov, precum și în registrul aflat la punctul de acces în IPJ Brașov?
3. În postarea de pe pagina de Facebook "Onelia Pescaru" apăreau fotgorafiile unei polițiste în uniformă, dar și în civil, și erau furnizate date cu caracter personal, adică numele și prenumele polițistei.
În descrierea polițistei sunt adăugate expresii precum "pisi, tupeu, lașitate, minciună" și se fac referiri discriminatorii legate de culoarea părului "blondă".
IPJ Brașov s-a autosesizat în legătură cu vreo posibilă încălcare a legii?
4. Structura de control intern din cadrul IPJ Brașov a demarat verificări privitoare la incident în urma unei reclamații a vreunei persoane sau s-a autosesizat?
5. Din moment ce există o verficare în curs, de ce și-a cerut scuze IPJ Brașov de la doamna care a fost în audiență într-o zi din afara programului de audiențe?
6. Faptul de a cere scuze nu reprezintă o antepronunțare?
7. Orice persoană fizică poate intra în audiență în oricare zi a săptămânii, urmând ca apoi să primească scuze?
8. Câte comunicate cu "scuze" s-au trimis de către IPJ Brașov în perioada 2018- octombrie 2019 și pentru ce motiv?
9. IPJ Brașov încurajează încălcarea legii prin trimiterea de scuze persoanelor care o încalcă?
10. Este o rutină ca o persoană nemulțumită de modul de soluționare a unei tamponări să meargă în audiență? Care este modul de înscriere în audiență și unde are loc această audiență?
11. O să primesc și eu scuze pentru disconfortul creat prin pierderea celor 10 minute din viața pentru scrierea acestei sesizări?
12. Li se transmite polițiștilor din cardul IPJ să nu mai distribuie sau să aprecieze postări de pe pagina de Facebook "Marian Godină"?
În concret, le-a transmis unul dintre adjuncții IPJ Brașov unor șefi de servicii să le spună subalternilor să nu mai dea like și să nu mai distribuie postarile lui Godină?
Găsiți atașată imaginea cu postarea doamnei de la care v-ați cerut scuze.
Cunoscând consecințele legii în privința emiterii unor răspunsuri neadevărate, vă rog să îmi transmiteți răspunsurile, în termenul legal, pe adresa de e-mai indicată în formular.
Cu deosebit respect,
Godină Marian"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.