luni, 24 septembrie 2012

Fiul lui Dorin Florea a intrat cu… oiștea în parapet



Fiul lui Dorin Florea a intrat cu… oiștea în parapet
Departe de vremurile când avea niscaiva probleme printr-o discotecă de pe lângă cămine studențești, ceea ce impunea, desigur, convocarea poliției, a jandarmilor, ca să nu mai pățească copilul ceva și foarte departe de momentul în care identitatea i-a fost furată de un student la medicină (episodul cu locotenentul Radu care l-a sunat pe Florea ca să se asigure la 4 dimineața că fiul său e în pat și nu face pe nebunul la Week-end, ce vremuri de pupincurism jalnic al jandarmilor, care nu vroiau să riște reținerea copilului de ștab!), prințișorul lui Dorin Florea e acum mare și se dă în raliuri. Din păcate, a dat cu oiștea (direcția) în gard. Informația ne este oferită și de adevărul.ro:
Dan Florea a participat duminică, la Păltiniș, în județul Sibiu, la Campionatul Național de Viteză în Coastă, însă nu a mai reușit să termine cursa.

Aflat la volanul unui Renault de culoare roșie, Dan Florea, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul bolidului și s-a izbit violent de un parapet de pe marginea drumului. Din fericire, fiul primarului nu a pățit nimic, însă mașina de raliu a fost serios avariată, partea din stânga față fiind distrusă complet.

La fața locului, fiul primarului a refuzat să comenteze incidentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.