duminică, 16 septembrie 2012

SRI Mureș, a 11-a, a 12-a, a 13-a săptămână de la marea manipulare a borfașilor din Primăria Târgu-Mureș și din instituții controlate de politruci, cu propagandă pentru candidatul PDL!



SRI Mureș, a 11-a, a 12-a, a 13-a săptămână de la marea manipulare a borfașilor din Primăria Târgu-Mureș și din instituții controlate de politruci, cu propagandă  pentru candidatul PDL!
Cum ne așteptam să nu se întâmple ceva într-un oraș în care se votează etnic de către români, doar să nu fure maghiarul ce poate fura românul și asta din 1990 încoace, nu s-a întâmplat. SRI Mureș tace ca peștele și se exprimă în scris, prietenii știu unde. Rețeta e simplă, în funcție de natura articolului, înjuri maghiarul sau românul, așa cum ni se plâng inginerul Fodor, profesorul Gall și alții ca ei. Iar dacă băieții cu ochi albaștri nu sunt vocali atunci când vine un politruc care creditează o găinărie de partid prin aceea că Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost SRI-ist, vrem noi, ceilalți, să se lămurească afacerea securistă cu inși foști în SRI. Până la urmă este vorba de manipulare, folosirea banilor publici și a funcționarilor publici în campanie electorală, minciuni ale candidatului, șifonarea imaginii SRI și așa mai departe, de ce să îi intereseze pe români un subiect atât de sensibil?!
Pentru cei care au uitat, borfașii din primărie au pus în ultima zi de campanie electorală, pe site, următorul anunț halucinant și mincinos, probabil gândindu-se că târgumureșenii de astăzi sunt mai proști ca în 1990, când se puteau face manipulări etnice și politice prin zvonuri, inși în uniformă și sau cu ochi albaștri, iar mai jos puteți citi și anunțul prin care primăria Târgu-Mureș se dă de gol: vrea autocolante A4, exact înainte de manipularea ordinară. Verifică cineva dacă javrele nu au băgat deturnat banul public pentru campania lui Florea și dacă nu au premeditat cu luni înainte atacul…vandalilor?
P.S. DNA Mureș, cu un drum verifică gașca din primărie pentru afacerea cu scrisori deschise în plic închis, semnate de Florea în campanie și în care e denigrat contracandidatul maghiar, pentru că exact asemenea scrisori făceau obiectul atenției primăriei înainte de alegeri! Iar SRI Mureș, poate lămurești de ce e fost sereist Bretfelean, ca să avem adevărata valoarea a celui care are statut de funcționar public dar își trimite borfașii să lipească autocolante de propagandă ordinară pentru amicul PDL! Oare ce ar fi pățit un primar maghiar dacă trimitea scrisori și punea autocolante de propagandă electorală, care sunt exact din cele pe care le vroia primăria să le cumpere?! Instituții ale statului român, lăsați argumentul etnic sau frica și faceți-vă datoria pentru a lămuri ce autocolante și ce scrisori au vrut să cumpere și au cumpărat, probabil, afacerea fiind pe licitatiapublică.ro, șmecherașii din primărie. Iar dacă ăia au cheltuit banii publici pe afaceri de partid, trimite-i pe troglodiți la pușcărie!


Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare












Denumire: Autocolante A4





CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



 Unitate de masura: bucata









Data publicare: 01.04.2012 20:58







Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0























Detaliu achizitie





Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4

Cantitate: 3000.00

(bucata)

Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )

Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)



“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Descriere:







Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.