duminică, 30 septembrie 2012

Tembelii din primărie fac reclamă pe site pentru Maior. Vicele ilegal își vrea scaunul înapoi. Campanie a borfașilor pe bani publici, pentru imaginea pedelistului!



Tembelii din primărie fac reclamă pe site pentru Maior. Vicele ilegal își vrea scaunul înapoi. Campanie a borfașilor pe bani publici, pentru imaginea pedelistului!
Pentru cei care nu știu, pe siteul Primăriei Târgu-Mureș, atunci când bandiții nu fac manipulări electorale grosolane și pe bani publici, de genul vandali (atenție, DNA și Curtea de Conturi – verificați ce autocolante au pe licitatatiapublica.ro tembelii ăștia!) sau atacuri rasiste (stârpirea cuibului de țigani!), apar inepții în numele lui Claudiu Maior, un consilier personal al lui Florea, consilier ales al PDL și ins întreținut din bani publici pe Siletina și FCM, pe care, desigur, le-a pus pe numele rudelor și pe nume de apropiați. Siteul găzduiește materiale semnate Biroul de presă ale primăriei și gunoaie nesemnate, dar făcute în stil jurnalistic, ca și cum ar fi din afara primăriei, ceea ce e ușor de depistat, luând la puricat consilierii personali și consilierii consilierilor și firmele care manevrează banii publici cu scuza de publicitate pentru primărie. Desigur, e suficient să verificați ce șmecheri din presă fac propagandă pentru Maior, ca să aflați sursa articolelor de propagandă pentru Maior! Alo, nesimțiților pe bani publici, încetați cu articolele de scos basma curată pe Maior, ca și cum gura nu îi mai miroase după milioanele de euro primite pe Siletina și FCM prin grija găștii nesimțite de la PDL și a idioților de consilieri mână în mână cu pedeliști. Ca idee despre ce e vorba, articol al Biroului de presă și articol al găștii împuțite de partid. De ce să se deconteze publicitate jegoasă de partid și de ce să apară în față Maior, câtă vreme omul nu are calitate de a vorbi, este doar un fost viceprimar pus ilegal, fapt stabilit prin sentință judecătorească, iar cel care trebuie să deschidă gura e Florea, singurul care a fost ales direct? Omul e responsabil de afacerile în oraș, mai ales de cele pe gașca PDL, de ce să vină unealta lui, copilul lui de suflet și de afaceri, ca să vă prezinte informații?! Faceți, naibii, un site pentru Maior și lăsați-ne cu porcăriile voastre de partid  (Cum ar spune Galileo: Și totuși, se mișcă!, pour les connaisseur! )
Florea, fă-ți, dracului, treaba, lasă propagandiștii de partid să respire, că pe Maior nu îl mai puneți viceprimar ilegal încă o dată! P.S. Azi-mâine, cretinii de partid din primărie îl vor pune pe Maior și să anunțe prognoza meteo, programul spălătoriilor de mașini, orice ca să îl arate pe individ ca trup și suflet pentru Târgu-Mureș. Despre banii dați pentru propagandă prin firmele de televiziuni PDL și prin amicul cu agenție de publicitate și obiect de activitate confecționare mobilă, desigur nu vor răspunde cei ce fac praf peste 400.000 de euro! Banii sunt buni și pentru ceilalți fricoși din presă care nu merg la licitații și așteaptă pomana de la tătucul Florea, chiar și cu obligațiile de pupincurism de rigoare, iar șmecherașii din primărie trebuie să dea socoteală despre articolele primite de afară, desigur de la propaganda PDL și folosite în campania pentru imaginea afaceristului pe bani publici Maior.  Iar bandiții din primărie nu au lămurit afacerea de propagandă vandali pentru campania lui Florea, după ce Florea a spus că Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost SRI-ist! Ce vorbești, bre, acum ai servicii secrete proprii în primărie și isterie de partid pe foști sereiști?!
Primăria Tîrgu-Mureş aduce la cunoştinţa conducătorilor auto că sâmbătă, 29 septembrie 2012, circulaţia autovehiculelor pe strada Alexandru Papiu Ilarian va fi restricţionată între orele 08.00 – 16.00.

          Măsura survine ca urmare a demolării stâlpilor de electricitate din zonă, în această perioadă circulaţia autoturismelor fiind deviată pe rute ocolitoare.

Adresăm rugamintea, în acest sens, tuturor conducătorilor auto de a respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere amplasate în zonă în vederea preîntâmpinării eventualelor evenimente rutiere nedorite.



                                                          Biroul de presă
Joi, 27 septembrie 2012, au început lucrările de consolidare şi reabilitare a clădirii Liceului de Artă din Tîrgu – Mureş.

Consilierii Claudiu Maior şi Csegzi Sandor au purtat timp de mai multe zile discuţii cu reprezentanţii Bisericii Romano – Catolice, proprietarul clădirii, pentru a identifica soluţii de refacere a acesteia, după ce acoperişul dintr-o sală de curs s-a prăbuşit, la finele lunii august. Soluţia propusă de consilierul, Claudiu Maior, a fost îmbrăţişată de reprezentanţii bisericii, care au fost de acord ca banii obţinuţi din chiria pe clădire, să îi investească, cu maximă urgenţă, în aceste lucrări.

„Mulţumesc, în numele Primăriei Tîrgu – Mureş, Asociaţiei Părinţilor de la Liceul de Artă şi în egală măsură domnului Balint Geza – curator şef al Bisericii Romano Catolice, care ne-au sprijinit în acest demers, au dat dovadă de înţelegere şi şi-au conjugat efortul pentru ca aceste lucrări să poată începe cât mai repede în folosul elevilor şi al dascălilor de la această unitate de învăţământ”, a declarat consilierul, Claudiu Maior.
Primăria Tîrgu – Mureş continuă şirul acţiunilor care vizează protecţia şi îmbunătăţirea calităţii vieţii şi a mediului înconjurător, având în vedere preocuparea constantă a edililor locali pentru curăţenie, aer nepoluat, colectare selectivă a deşeurilor, alimentaţie sănătoasă, mişcare şi nu în ultimul rând crearea de spaţii de recreere.

Astfel, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, sâmbătă, 29 septembrie 2012, va avea loc la Tîrgu – Mureş o amplă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice.

Primăria pune la dispoziţie 6 puncte de colectare, care vor funcţiona între orele 9.00 – 16.00. Acestea se află în parcarea din faţa ştrandului 1 Mai – Cartier Aleea Carpaţi, parcarea de pe str. Ştefan cel Mare, Piaţa Oneşti – în spatele Restaurantului „Panoramic”, intersecţia străzilor Argeşului şi Gh. Marinescu, B-dul Pandurilor – parcarea de lângă benzinărie, intersecţia str. Budiului cu B-dul. 1848.

Totodată, târgumureşenii pot beneficia de preluarea gratuită, de la domiciliu a echipamentelor electrocasnice voluminoase. Programarea transportului se face la nr. de tel.0725.544.316.

Toţi deponenţii vor participa la o tombolă cu premii constând în obiecte electrocasnice, tragerea la sorţi urmând să aibă loc la sediul Primăriei Tîrgu – Mureş, sâmbătă, 29 septembrie, ora 19.00. De asemenea, în schimbul frigiderelor şi a maşinilor de spălat depuse, proprietarii vor primi taloane valorice de 20, respectiv 40 de lei, care vor putea fi valorificate în magazine de profil.

Aceasta este cea de-a 10 acţiune pe care RoRec o desfăşoară în judeţul Mureş, prima la Tîrgu – Mureş.

„Este prima acţiune de colectare de deşeuri pe care o desfăşurăm împreună cu un ONG. Sper ca târgumureşenii să vină în număr cât mai mare, pentru că după cum spune şi sloganul campaniei – Locul deşeurilor nu e în casă! De asemenea, mă aştept ca şi alte ONG-uri care activează în domeniul protecţiei mediului să ni se alăture în viitor. Este nevoie de voluntariat, este nevoie de implicare şi nu doar de declaraţii sforăitoare despre cum ar trebui protejat mediul înconjurător. Primăria Tîrgu – Mureş a înţeles rolul pe care îl are în acest domeniu, al protecţiei mediului, şi de aceea este alături de toţi cei care iniţiază şi se implică în astfel de acţiuni”, a declarat consilierul Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.