luni, 17 septembrie 2012

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș îl bagă în față pe Maior, ca arhanghelul pomenii publice ! Urmează niscaiva afaceri pe Poruțiu, Bența sau Borșan?



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș îl bagă în față pe Maior, ca arhanghelul pomenii publice ! Urmează niscaiva afaceri pe Poruțiu, Bența sau Borșan?
Că șmecherașii de partid din Primăria Târgu-Mureș lucrează pe siteul public pentru imaginea lui Claudiu Maior, pentru care vor postul de viceprimar al PNL, după modelul știut, ca să mai primească Maior niște zeci de mii de lei salariu, plus influență directă în propriile afaceri (transport pe Siletina, sport pe FCM și dracul mai știe ce afaceri, cu parcări sau cine știe ce alte afaceri eminamente pe banii publici),  nu mai e un secret. Dar să publici zilnic, aproape, orice părere a lui Maior ține de patologic, nu doar de obrăznicie. Târgumureșenii, sau măcar cei care votează etnic pentru candidat român, au ales un ins care să răspundă pentru ce se întâmplă în primărie, așa că prezența lui Maior în propaganda pe bani publici și nu numai este inutilă, pentru că responsabilul cu banii publici trebuie să apară în fața contribuabilului, nu angajatul personal  al lui Florea! Preferați să vă dea raportul cel ales sau copilul de suflet și de afaceri al lui Florea? Vreți omul ales sau un ins care ocupă postul de consilier al alesului? Suntem siguri că până și românii care au votat etnic știu răspunsul corect!
P.S. Florea când binevoiește să își facă treaba ce ține de raportul în fața cetățenilor? Sau acesta profită de Maior, ca să nu mai fie vizibil în ce face? Alo, Maior e exploatat la locul de muncă, săracul, fiind trimis să dea din gură oriunde și să motiveze publicitatea pe foarte mulți bani publici și prin firme cu televiziuni de partid?! Și poate aflăm ce afaceri mai pun la cale șmecherașii PDL, vreo izolare pe Bența și niște termopane pe Poruțiu? Sau ceva mic pe Borșan, că alți afaceriști de partid nu cunoaștem! Iar cretinii din primărie poate remarcă: ei oferă cazare și masă la Centrul Cultural Mihai Eminescu! Ce centru cultural, găinarilor, când voi ați desființat Casa tineretului și ați reorganizat activitatea ca un serviciu al unui serviciu al primăriei și ați botezat pompos o clădire?! Centrul cultural al dormitului și al mâncatului în campanie electorală?!



Locatarii blocului din B-dul 1848, care a ars în incendiul de la începutul lunii iulie, îşi vor primi banii reprezentând ajutorul acordat de primărie, ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local.

Este vorba despre 1500 de lei, bani ce pot fi ridicaţi de la ghişeul Primăriei Tîrgu – Mureş, miercuri, 19 septembrie 2012, între orele 12.00 - 14.00.

„Cele 16 familii care au fost afectate de incendiul de la începutul lunii iulie, vor primi miercuri, ajutorul în valoare de 1500 de lei acordat de primărie. Ştiţi deja, că în urmă cu o săptămână am început lucrările de schimbare a izolaţiei şi refacere a faţadei, pentru că aceşti oameni nu au nicio vină şi trebuie să treacă cât mai uşor peste necazul care a dat peste ei”, a declarat consilierul, Claudiu Maior.

Menţionăm că, în urma unor anchete sociale, 4 familii, cu venituri mici, au beneficiat deja de un ajutor social, în cuantum de 1500 de lei, prin dispoziţie de primar. De asemenea, 3 familii au optat pentru acordarea acestui ajutor social în natură, respectiv cazare şi masă la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.