sâmbătă, 22 septembrie 2012

Pe blogul fostului PDL-ist Urban - atac la firma pedelistului mureșean Borșan și solicitare de intervenție a DNA!



Pe blogul fostului PDL-ist Urban - atac la firma pedelistului mureșean Borșan și solicitare de intervenție a DNA!
Firma care a pus gazonul pe stadionul din Targul Mures si-a luat o mare teapa. Dupa ce oamenii au lucrat si pus gazonul, smecherii de pe plan local au inceput sa faca fitze si refuza sa plateasca vreo 4 mld lei vechi. Asa se face ca s-a ajuns la capitolul "plangeri penale" fiind implicati numerosi consilieri judeteni si locali dar si firma ENERGO PLUS care-i are ca asociati pe
- Man Ioan Nucu
- Borsan Aurelian
Acum DNA-ul este asteptat sa descinda la Targu Mures sa vada exact cum se "manevreaza" banul public , cum se trece el prin firme-capusa si cum pana la urma nici dupa vamuri si spaguiri, firmele private care muncesc pentru acesti incompetenti, ajung la portile tribunalelor ca sa isi obtina banii
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com
Singurele observații: stadionul e susținut de șmecherașii din primărie și consiliul local (ne aducem aminte cum se pupau libidinos UDMR-iștii cu PRM-iștii și cu PSD-iștii pentru marea victorie pe care prostovanii nu o percepeau ca afacere de propagandă electorală în campania lui Florea și dedicată pedelistului Maior!), nu de consiliul județean, din câte știm, pramatiile din PDL și-au tras loc de divizie a doua din afacerea electorală cu primarul PDL din Sânnicolau Mare, ca să mai obțină Florea câteva voturi, șmecherașii au cheltuit peste 200.000 de euro din banii târgumureșenilor pentru instalație de nocturnă pentru familionul Maior. DNA, anchetează cu un drum investițiile din banii noștri pe club privat, afacerea cu licența dată ilegal pentru prima divizie, pe motiv că FCM și-a cumpărat locul, dar spune-se legal pe motiv că bandiții din PDL au găsit că FCM continuă secția de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare(răspuns care ne-a fost oferit oficial de Viorel Duru, șef licențiere)! Asta în timp ce Craiova sau Bistrița nu primeau licențe de la pramatiile de la Federație. DNA, verifică unde s-au dus milioanele de euro din drepturi de televiziune, sutele de mii de euro din cedări de fotbaliști în Italia sau aiurea, afacerea mită în elicopter pentru arbitraje FCM cu fostul pușcăriaș Țerbea, beneficiar și el de bani publici de la prietenarul brașovean D. Florea, ce firme sug banul public pe lângă FCM și așa mai departe. Târgumureșeni, șmecherașii ordinari din partid v-au luat banii publici pentru instalație de nocturnă și bandiții vând jucători de cel puțin 3 ori valoarea instalației! Curtea de conturi, mai bagi nasul în ograda  găștii lui Florea și verifici cele cel puțin 10 afaceri cu milioane de euro oferite de primăria șefului de partid al lui Borșan?!
Afaceri dedicate și provocate de FCM:
1)„În legătură cu situaţia juridică a clubului FCM Târgu-Mureş vă precizăm următoarele: la data luării deciziei de refuzare a acordării licenţei pentru sezonul 2009/2010, respectiv pe 25 mai 2009, clubul nu a prezentat dovada că este continuatorul activităţii fotbalistice a secţiei de fotbal a clubului polisportiv AS Unirea Sânnicolau Mare. Ca urmare, clubul FCM Târgu-Mureş nu putea solicita licenţa, deoarece nu avea vechime ca membru afiliat de minim trei ani la data când începea sezonul competiţional pentru care solicita licenţa, respectiv 1 iulie 2009 . Ulterior anunţului privind refuzarea acordării licenţei şi a motivării acesteia, clubul a prezentat la FRF documentaţia completă privind situaţia juridică, din care reiese că secţia de fotbal a AS Unirea Sânnicolau Mare s-a divizat de clubul polisportiv, şi-a schimbat denumirea în FCM Târgu-Mureş şi sediul social în Târgu-Mureş, consfinţite prin Hotărâre judecătorească. Pentru a obţine Certificat de identitate sportivă, clubul FCM a prezentat la MTS statutul asociaţiei, în care se preciza că este continuatorul activităţii secţiei de fotbal a AS Unirea Sânnicolau Mare. Pentru scopul acordării licenţei, văzând aceste acte juridice, clubul FCM poate solicita licenţa pentru sezonul 2010/2011” – ne-a răspuns Viorel Duru , director licenţe şi afilieri.
2) Din nou un articol pe de gsp.ro, în semn de respect pentru că presa de la București care scrie ce am scris și eu în ziar local, despre șmecheriile făcute cu licențierea FCM, echipa de partid dar pe bani publici care urma să-l scoată pe candidatul PDL din rahat, în campanie electorală. Și pentru asemenea articole am fost dat afară, știți la comanda cui și din ce partid.  Procesul este, însă, în desfășurare, am câștigat drepturile cuvenite – studii superioare, vechime, fidelitate, cum au câștigat și alți jurnaliști aflați în situație identică și mai urmează doar un recurs.



La doar 5 luni după ce Sorin Ţerbea, apropiatul echipei din Tîrgu-Mureş, a fost ales în Comitetul Executiv, în iunie 2010, mureşenii au reuşit să primească dreptul de a evolua în Liga 1, deşi regulamentul nu le-ar fi permis. În august 2008, FCM a preluat locul în Liga a II-a al formaţiei Unirea Sînnicolau Mare, iar dosarul de licenţiere spunea: “Pentru a primi licenţa, orice formaţie trebuie să fi fost afiliată pentru cel puţin trei ani”.

Pandurii, care încheiaseră sezonul 2009-2010 pe locul 15 în Liga 1, au făcut memoriu la FRF, sperînd astfel să se salveze de la retrogradare , şi au contestat dreptul mureşenilor de a evolua în prima ligă. “Au trecut doar doi ani de la aşa-zisa promovare – fuzionare. Cerem să se verifice calitatea lor de membru afiliat la FRF“, au sărit atunci gorjenii.

Comitetul Executiv a validat!
Memoriul lor nici măcar nu a ajuns la comisii! În schimb, au primit o simplă înştiinţare, de la Direcţia Juridică a FRF, prin care erau anunţaţi că Tîrgu-Mureş a luat licenţa în mod corect. “Cazul s-a discutat în Comitetul Executiv, acolo unde era deja şi domnul Ţerbea. Dacă s-ar fi judecat la Comisii, atunci am fi putut merge pînă la TAS, pentru că acolo ajungi doar după o sentinţă definitivă primită în ţară. Fără aşa ceva, n-am mai avut ce să facem”, îşi amintesc acum cei de la Pandurii.

Duru: “N-a fost fuziune, doar schimbare de nume”
Preşedintele Comisiei pentru Licenţiere, Viorel Duru , a încercat să explice ieri motivul pentru care echipa mureşeană a fost primită în Liga 1: “Clubul trebuia să fie afiliat la FRF de trei ani de zile, iar ei erau din 2004. Nu a fost vorba de nici o fuziune în 2008, ci doar de o schimbare de nume. Tîrgu-Mureş e fosta Unirea Sînnicolau Mare, cu aceleaşi active şi aceleaşi pasive, cu acelaşi palmares!”.

Realitatea îl contrazice
Totuşi, Sînnicolau Mare a continuat să evolueze în eşalonul al treilea, de unde s-a retras abia în vara aceasta, după ce încheiase sezonul 2010-2011 pe locul 9!

Ce spune Federaţia
Surse din cadrul FRF au explicat pentru Gazeta Sporturilor cum se poate valida o decizie a Comisiei de Licenţiere: “Dacă s-a discutat în Comitetul Executiv, atunci înseamnă că domnul Duru i-a convins pe cei de acolo prin raportul pe care l-a prezentat. Probabil că memoriul celor de la Tîrgu-Jiu n-a ajuns la Comisii pentru că sesizarea trebuie făcută înainte de a se acorda licenţa. Da, aşa e procedura, aşa a făcut Benfica în cazul lui Poli Timişoara în această primăvară!”.

Citeste mai mult: În vara lui 2010, Târgu-Mureş a primit licenţa, deşi regulamentul nu i-ar fi permis, deoarece echipa avea doar doi ani de la înfiinţare
3) Anunt de participare numarul 120124/28.04.2011



Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.



Detalii procedura



Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011



Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures



Stare procedura: In desfasurare



Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA



I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro















I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)



Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)







- Servicii generale ale administratiilor publice



Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI



II.1) Descriere



II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta



Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures



II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare



Cumparare

Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures
Iar în final, eternele întrebări adresate bandiților de la PDL, găștii nesimțite care profită de banul public, borfașilor foști sau viitori pușcăriași, cretinilor de funcționari publici care fac propagandă electorală și cu ajutorul sportului:
ar dacă echipa asta care e ținută pe banii târgumureșenilor e în a doua divizie, poate șmecherașii din primărie și de la club, cu carnet PDL sau fără, să răspundă la întrebările legitime:

    1.    Cat a costat obtinerea locului de divizie a doua in campanie electorala prin sprijinul primarului PDL de Sannicolau Mare, asa cum se lauda Maior, consilierul de primar in momentul aranjarii echipei? 2 Care a fost destinatia exacta a banilor din drepturi TV, in jur de un milion de euro anual? 3.Unde este actul care atesta ca FCM poate juca in prima divizie pentru ca el continua activitatea sectiei de fotbal a lui AS Sannicolau Mare, asa cum mi-a declarat Viorel Duru, sef licentiere FRF? 4. Cum se deconteaza cele 10 abonamentele date sefilor de asociatii de proprietari si pe care acestia incearca sa le plaseze la locatari? 5. Care sunt sumele platite antrenorilor dati afara, ca si compensatii? 6. Cum este posibil sa platesti 200.000 de euro din bani publici pentru instalatie de iluminat teren de antrenamente, cand te lauzi ca primesti 600.000 de euro din… sponsorizari pentru iluminat teren principal? 7. Cine verifica situatia legala lui Subotici, care a ajuns la FCM cu motiv, la o luna dupa dezafilierea Craiovei la care a contribuit Terbea, verificabil si din stenogramele publicate? 8.Care sunt sumele platite fetelor care au fost campioane nationale si detinatoare de Cupa Romaniei ? 9. Cat de moral este sa platesti galeria cu abonamente de transport local si cu intrarea la Weekend gratuita, cam in jur de 1000 de lei per membru al galeriei? 10. Sponsorii clubului fiind si cei care primesc contracte pe bani publici de la primarie, judecand dupa reclamele de la stadion, cat de moral este sa iei bani de la o primarie, participand singur la licitatii, ca sa… sponsorizezi echipa acelei primarii?

Citeste mai mult: FCM -Echipa inventată în campania electorală pentru Florea ajunge în divizia a doua tot în campania electorală ! Noroc că la matineu nu vor consuma curentul electric pe instalația de 200.000 de euro, cumpărată din bani publici, prin mila amicului Florea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.