joi, 20 septembrie 2012

Nesimțiții din Primăria Târgu-Mureș au reușit postarea a 3 articole de propagandă pentru Maior ! Pupincurism pentru slava consilierului-fost viceprimar ilegal !



Nesimțiții din Primăria Târgu-Mureș au reușit postarea a 3 articole de propagandă pentru Maior ! Pupincurism pentru slava consilierului-fost viceprimar ilegal !
Dovadă că javrele PDL și cele de/din primărie lucrează intens pentru înscăunarea lui Maior, ca și acum câțiva ani, după săparea viceprimarului legal PNL, siteul primăriei e ca siteul familionului Maior! Astăzi, politrucii au reușit postarea a nu mai puțin de 3 articole despre Maior. Băiatul acesta care a intrat în primărie cu firme și cu afaceri cu primăria pe firmele pe care le deține sau le trece pe alt nume, are nevoie de propaganda pramatiilor pro-PDL pentru a fi vizibil! Atenție, târgumureșeni, dumneavoastră ați votat niște inși să vă reprezinte, cum acceptați ca niște șmecherași să nu vă dea raportul muncii lor și să vă bage în față inși doar cu calitatea de copiii de suflet ai lui Florea?! Maior nu e primar, viceprimar, director în primărie, șef de direție, e un banal consilier de partid și de afaceri al lui Florea, cum îi permiteți individului să își facă imagine pe site-urile instituției pe bani publici și pe banii publici prin pseudo-publicitatea care vine pe firme cu televiziunile de propagandă PDL sau de la televiziuni care ar trebui să facă jocul Partidului Conservator, dar au obligații pentru că emit de la Weekend?! Bandiții de la PDL chiar nu mai au pic de rușine și vă iau de proști cheltuindu-vă banii și câștigând imagine? Atenție, DNA, aceeași primărie clama, mână în mână cu un aerian zburătăcit pe la SRI, atacul vandalilor, făcea afaceri cu sondaje în an electorale pe firmă de pedelist și inventa autocolante și scrisori deschise ! Cine verifică dacă niște derbedei din primărie nu au furat banii publici pe propaganda PDL? Licitațiile sunt și pe licitatiapublică, poliția le știe, DNA, probabil la fel, mai lipsește ca și Curtea de conturi să facă ceva cercetări, ca să lămurească sursa banilor propagandei PDL pentru Florea!
P.S. Căutați ce politruc s-a luptat să fie acoperit bazinul cu afacerea de 200.000 de euro balon din banii publici, pe firmă abonată la afacerile primăriei lui Florea (peste 250.000 de euro pe an)! Asta ca să știe contribuabilului interesul și acțiunile șmecherilor de partid!
Afacere balon pe asociație abonată, cu vechime de un an, cu persoane cu handicap!
HCLM nr. 141 din 29 aprilie prin care s-a aprobat acoperirea  bazinului de dimensiuni olimpice din cadrul Complexului de  Agrement şi Sport Mureşul cu un balon presostatic protector  şi alocarea din bugetul local a sumei de 700.000 de lei  pentru achiziţionarea acestui balon; Afacerea a fost pe Asociația Protecting People, cadorisită de mega-șmecherașii din primărie și cu afaceri cu tractoare, aspiratoare subacvatice și alte cele, miluirea fiind de peste 250.000 de euro bani publici în 365 de zile!
Jegurile politrucilor din primărie:
Consilierul, Claudiu Maior, a prezentat joi, 20 septembrie, proiectul „Modernizare reţea stradală – Bulevardul 1848”, tronsonul 1, aflat aproape de finalizare. Acesta face parte dintr-un amplu proces de transformare a întregului bulevard, ce are ca termen sfârşitul anului 2013.

„Intenţia noastră a fost să prezentăm o parte a proiectului de reabilitare a bulevardului 1848. Aşa după cum vedeţi, am creat peste 400 de locuri de parcare, am reabilitat trotuare, am schimbat regimul de viteză al vehiculelor, am gândit o alee de promenadă cu spaţiu verde şi băncuţe între benzile de circulaţie. Au fost şi voci critice la adresa acestui proiect, dar, băncile sunt ocupate, ceea ce nu înseamnă decât că oamenii apreciază ce s-a făcut. Continuăm cu plantarea de copaci, montarea de garduri, iar în două săptămâni sperăm că vom finaliza prima parte a acestui proiect”, a declarat Claudiu Maior.

Proiectul, demarat în luna aprilie a acestui an, are în vedere refacerea aleilor pietonale, refacerea carosabilului, delimitarea zonelor de parcare şi creşterea numărului acestora cu cel puţin 20%, crearea de sensuri giratorii, amenajarea staţiilor pentru transportul local şi taxi, crearea unei alei de promenadă, mărirea spaţiului verde şi plantarea de arbori şi arbuşti, amplasarea de mobilier urban şi garduri de delimitare pentru siguranţa pietonilor.Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 670.000 euro.
2. Consilierul Claudiu Maior a dat joi, 20 septembrie 2012, startul turneului CUPA ROMÂNIEI la Polo masculin – seniori şi feminin – senioare.

Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Polo, CS Torpi Mureş, având drept partener principal Primăria Tîrgu – Mureş, se desfăşoară la Bazinul olimpic acoperit de la Complexul de Sport şi Agrement “Mureşul”, în perioada 20 – 22 septembrie.

La această competiţie participă, conform organizatorilor, în premieră, toate echipele de seniori din prima ligă din România, 8 la număr, care au în componenţă membri ai lotului naţional care au participat la olimpiada de la Londra 2012. De asemenea, în premieră naţională, se organizează şi Cupa României la senioare, cu 3 echipe, unde echipa municipiului Tîrgu – Mureş are mari şanse la trofeu.

„Le urez succes tuturor echipelor înscrise în această competiţie şi şedere plăcută la Tîrgu – Mureş. Să vă bucuraţi de facilităţile acestui bazin olimpic, unic în România, pe care la demararea proiectului, l-am gândit împreună cu primarul, dr. Dorin Florea, tocmai în acest scop, al competiţiilor de anvergură, neuitând însă nici o mare dorinţă a poloiştilor şi înotătorilor târgumureşeni aceea de a avea un loc propice pentru iniţiere şi performanţă”, le-a spus consilierul, Claudiu Maior, sportivilor, antrenorilor şi conducătorilor Federaţiei de Polo prezenţi la deschidere.
3. Locatarii blocului din B-dul 1848, care a ars în incendiul de la începutul lunii iulie, şi-au primit miercuri, 19 septembrie 2012, banii reprezentând ajutorul acordat de primărie, ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local.

Plicurile conţinând suma de 1500 de lei au fost înmânate de consilierul Claudiu Maior.

Menţionăm că, în urma unor anchete sociale, 4 familii, cu venituri mici, au beneficiat deja de un ajutor social, în cuantum de 1500 de lei, prin dispoziţie de primar. De asemenea, 3 familii au optat pentru pentru acordarea acestui ajutor social în natură, respectiv cazare şi masă la Centrul Cultural „Mihai Eminescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.