marți, 18 septembrie 2012

Școală începută prin munca părinților! La Târgu-Mureș, orașul în care bandiții politici cheltuiesc banul public pe firmele lor!



Școală începută prin munca părinților! La Târgu-Mureș, orașul în care bandiții politici cheltuiesc banul public pe firmele lor!
Ce nu au reușit comuniștii – să îi aducă pe părinți la școală ca să muncească pentru ca elevii să aibă condiții mai bune pentru începutul anului școlar – au reușit… capitaliștii de astăzi! La Târgu-Mureș, ca să dăm două exemple verificate, la școlile 6 și 7, mame ale copiilor au mers să curețe geamurile, iar tați ai altor copii s-au apucat să pună parchet nou ! Vorbim de școli la care șmecherașii din primărie și Inspectoratul școlar se fac că dau bani. Iar dacă gașca de partid își face firme, ca să ia bani publici pe termopane, transport elevi la bazin, reparații măsuțe și scaune, cumpărat centrale pentru că hoții au desființat societatea de termoficare, la Târgu-Mureș și oriunde, ce să mai vorbim că bandiții banului public dau mită electorală tichete cadou profesorilor, dedicate pe magazinul Real, ca să moară Consiliul concurenței - de ciudă că ăștia sunt mega-șmecheri de partid - sau încolonează elevii și profesorii ca să sorcovească viermii din primărie, consiliul județean sau prefectură, pentru ca bandiții de partid să mai facă pe distribuitorii lor niște vânzări de miliarde! Iar ca idee despre ce mega-afaceri au făcut șmecherașii de partid din primărie și inspectorat, vă reamintim valoarea a doar două premii la competiții fotbalistice: câte 15.000 de lei fiecare! Cine oprește jaful sifonarilor de partid?!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.