joi, 12 noiembrie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au ochit afacerea telecabină pe austrieci și intermediarul PDL al banditului din primărie?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au ochit afacerea telecabină pe austrieci și intermediarul PDL al banditului din primărie?!
Pentru că bandiții PDL Mureș și din primărie lucrează doar în folosul bandiților PDL, atenție DNA Târgu-Mureș. Internetul spune că liderul e o firmă din Austria, așadar bandiții PDL Mureș se pot plimba gratis la Viena când au chef/boală, iar firma se va asocia cu un bandit local, o scursură PDL Mureș sau din camarila hoțului etnic din PDL și primărie, ca să umfle și acela milioane de euro. O nouă găinărie românească, în folosul bandiților etnici majoritari! Atenție, DNA și la afacerea banditului pe Remo și interemediarul, cu patinoare de 200.000 de euro, atenție la dedicațiile banditului pe subordonații PDL, la Week-end-ul cu dedicații porcești și etnice PDL. Toate leprele lui Florea au în comun în Târgu-Mureș etnicul românesc și dedicațiile de la gunoiul șef de partid, semn că UDMR  nu se sinchisește și preferă să  primească 3-4 afaceri pe maghiari de la banditul român, pe  construcții, indicatoare, pază, clinici.

Târgumureşenii ar putea urca la Platoul Corneşti cu telecabina
Publicat in 11 Noi 2015 ora 3:13 pm de radiomures

Este unul din proiectele primarului Dorin Florea, care spune că astfel numărul maşinilor din zona de agrement ar putea scădea simţitor.
Asta dacă Ministerul Mediului nu va trece, din nou, pădurea de la Platou în rândul ariilor protejate Natura 2000.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.