marți, 17 noiembrie 2015

Bandiții PDL vă fură banii publici pe așa-zisele transporturi terestre ale primăriei Târgu-Mureș, după ce porcii banditului și ai mituitului Coral inventau abonamente gratuite pentru galerie și intrarea gratis la Week-end!



Bandiții  PDL vă fură banii publici pe așa-zisele  transporturi terestre ale primăriei Târgu-Mureș, după ce porcii banditului și ai mituitului Coral inventau abonamente gratuite pentru galerie și intrarea gratis la Week-end!
DNA, ceva mișcare pentru hoții etnici ai banditului mare PDL și ai scursurii cu mita Coral și dosare ANI pentru bani furați de porcul etnic PDL pentru rahatul cu PFA?
Punctul.ro zicere:



Transport gratuit pentru abonați la jocul dintre ASA Tîrgu-Mureș și FC Viitorul

Partida din etapa a 18-a a Ligii 1, dintre ASA Tîrgu-Mureș și FC Viitorul se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 18, pe stadionul Cluj Arena, din Cluj-Napoca.

Clubul va pune doar la dispoziția abonaților care doresc să asiste la joc, gratuit, mijloace de transport (autobuze) pentru efectuarea deplasării la Cluj-Napoca (dus-întors).

Abonații interesați să facă deplasarea sunt rugați să se înscrie (numele și prenumele) la numerele de telefon 0733.090.638 și 0265-218.348 (secretariat) sau la adresa de e-mail, office@asatirgumures.ro, până vineri, 20 noiembrie, ora 14.00.

Pentru detalii suplimentare puteți apela și numărul de telefon 0723-354.024, Cristian Chertes – director general.

Locul de plecare al autocarelor va fi parcarea stadionului Trans-Sil, str. Insulei, nr. 2, duminică, 22 noiembrie, ora 15.00, cu rugămintea ca prezența la fața locului să fie la ora 14.30.

Pentru a beneficia de transport gratuit și acces la meci, abonații sunt rugați să se înscrie din timp și să prezinte (obligatoriu) la îmbarcare abonamentul pentru sezonul în curs, emis de clubul ASA Tîrgu-Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.