miercuri, 11 noiembrie 2015

Urmăriții penal PDL Mureș, cu bandiții aduși în primărie pe familie, obligații și PFA, se ...egzsprimă!



Urmăriții penal PDL Mureș, cu bandiții aduși în primărie pe familie, obligații și PFA, se... egzsprimă!
Atenție, bandiții lui Florea, spurcărciunile subordonate, au copiat mizeria de pe FB urmăritului penal și au publicat-o pe siteul pe bani publici. Să ghicim, apare și în presa șantajată de banditul PDL și verificată de intermediarul Cătană și notarul cu care se  laudă că are demenții din presă la degetul mic?!

Angajați ai primăriei, trimiteți hoții PDL și pe legea avertizorului public care spune clar cum e să angajezi bastarzii pe PFA, rudele, să folosești bunurile instituției, fie casete video sau angajați pentru jegul Târgumureșeanul, pentru refuz de eliberare autorizații, folosirea instituției în campania electorală cu autocolantele din banii voștri și vandalii bețivanului de la SRI, mita luată în primărie de excrementul cu interese Coral, săparea viceprimarilor PNL pentru interesele hoților etnici PDL Mureș, cei mai mizerabili borfași ai Târgu-Mureșului de după 1918!

Dragi târgumureșeni,

          Poți lupta oricât, poți protesta oricât. România trebuie înțeleasă. Trebuie pus diagnosticul corect: de ce s-a ajuns aici? Un diagnostic pus greșit nu poți să-l corectezi sub niciun tratament. S-a ajuns la situația de față pentru că mediocritatea și exhibiția publică sunt cele care domină legislația României și nu legile clare, simple, cu bune practici, eficiente. Aproape în toate exemplele vieții cotidiene întâlnim ”stufoșenii„ la tot felul de avize, indiferent dacă sunt de la ISU, de la Electrica, de la Gaz, le întâlnești în abordarea problemelor de mediu, a spațiilor verzi - la așa numitele ”monumente” sau la problema câinilor vagabonzi. Avem însă ”avize” la prostie cu nemiluita. Reacția la aceste ”stufoșenii” și o legislație coercitivă, stufoasă, interpretativă și milostenia țin loc în majoritatea cazurilor de legile clare și ferme.

          Dacă încerci să faci ceva, 75% din instituții și din ONG-uri, vor sări să spună cum nu trebuie făcut sau câte alte ”stufoșenii” trebuie îndeplinite care nu au nicio legătură, care vin să te descurajeze sau te forțează să adopți o soluție proastă și păguboasă.

          Am inventat cu ușurință non-probleme, am copiat și am acceptat prin interpretare tipic și pur românească, bătându-ne joc de o serie de probleme. Rezultatul îl vedem cu toții... este haosul. Vinovați nu sunt doar parlamentarii ci și slugărnicia dezvoltată de politicieni, prin politizarea tuturor funcțiilor.

          Tocmai de aceea, propun ca în școli, elevii claselor a XI-a și a XII-a (premergător examenului pentru obținerea permisului auto) să aibă posibilitatea de a participa o oră/săptămână la cursuri de educație și dezvoltare a deprinderilor regulilor și abilităților auto, cât și la cursuri de comportament în diverse situații limită (cutremur, incendiu, inundații sau alte pericole).

          Trebuie să înțeleagă toată țara că doar prin adoptarea unor modele ce constituie etalonul civilizației, al educației, al normelor civice și de democrație - de sute de ani ale unor țări occidentale, poți evolua.



Dr. Dorin Florea

Primarul municipiului Tîrgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.