luni, 23 noiembrie 2015

Ce nu reușește ANI și DNA, reușește Tudor! Pentru mita Coral și golăniile pe PFA și hoțiile FCM/ASA Claudiu Maior nu e condamnat!



Ce nu reușește ANI și DNA, reușește Tudor! Pentru mita Coral și golăniile pe PFA și hoțiile FCM/ASA Claudiu Maior nu e condamnat!
Gsp zicere:

alexandru Tudor l-a acţionat în judecată pe Claudiu Maior, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie de la Tg. Mureş, după declaraţii dure la adresa arbitrajului de la meciul dintre ardeleni şi Dinamo, 0-1, din 2011.

Tudor şi Crăciunescu, șeful CCA de atunci, l-au acţionat în judecată pe Claudiu Maior, însă pe parcurs Crăciunescu a decis să-şi retragă plîngerea. Alexandru Tudor a ţinut să continue procesul şi, conform DigiSport, după patru ani a primit o decizie definitivă şi irevocabilă prin care Maior trebuie să-i achite 10.000 de lei daune morale.

"S-a văzut mafia dintre Crăciunescu si Tudor. Am avertizat dinaintea partidei că va fi hoţie şi-a fost una mare”, spusese atunci Maior.
Iată o parte din comunicatul remis de avocatul lui Alexandru Tudor, Cătălin Popescu:

“Considerăm că decizia instanței de judecată este justă în raport cu probatoriul administrat și cu gravitatea declarațiilor calomnioase formulate de vicepreședintele Consiliului de Administrație al FCM Tg. Mureș, Claudiu Maior, atît în fața televiziunilor cît și în presa scrisă. Chiar dacă fapta de calomnie nu mai intră în sfera dreptului penal conform noilor reglementări, totuși, sînt îndeplinite în totalitate condițiile pentru angajarea răspunderii civile delictuale.

Prin afirmațiile calomnioase făcute la adresa arbitrului Alexandru Tudor, Claudiu Maior nu a făcut decît să creeze un grav prejudiciu de imagine, aducînd atingere onoarei, demnității și prestigiului profesional al acestuia. Asocierea arbitrilor din România cu noțiuni de genul “mafie” sau “infractor” trebuie să dispara din peisajul fotbalistic, iar conducătorii echipelor de fotbal sînt obligați să contribuie la asigurarea unui climat civilizat în fotbalul românesc”

Clientul meu, domnul Alexandru Tudor, va folosi sumele de bani obținute cu titlu de daune morale în scopuri caritabile.“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.