joi, 26 noiembrie 2015

Sfârșitul binemeritat și pentru gunoiul Craiolguța după ce DNA i-a prins pe bandiții lui Florea furând pentru dementul cu FCM?Sfârșitul binemeritat și pentru gunoiul Craiolguța după ce DNA i-a prins pe bandiții lui Florea furând pentru dementul cu FCM?

Gsp zicere:

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au fost aduși, azi, cu mandat la DNA pentru a fi audiați într-un nou dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP, anunță Agerpres.

Procurorii DNA audiază azi persoane într-un dosar avînd ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, anunță sursa citată.

Din primele informații ar fi vorba despre aproximativ 109 milioane de lei pe care Rotaru i-ar fi primit de la Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

De asemenea sursa citată mai anunță că Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoană care este în procesc cu Primăria Pitești de 8 ani, ar după ce drepturile au fost vîndute, în 6 luni acesta a luat despăgubiri de la ANRP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu