duminică, 22 noiembrie 2015

Cupă pe banii publici și interesele hoților PDL Mureș! Poate DNA verifică și cei 45.000 de lei făcuți cadou de hoțul din primărie pe AS Primăriei și poliției locale, adică lipitorii de autocolante ai securistului în campania hoțului pedelist! Dedicații de la mafia românească!Cupă pe banii publici și interesele hoților PDL Mureș! Poate DNA verifică și cei 45.000 de lei făcuți cadou de hoțul din primărie pe AS Primăriei și poliției locale, adică lipitorii de autocolante ai securistului în campania hoțului pedelist! Dedicații de la mafia românească! Cupă pe banii publici și interesele hoților PDL Mureș! Poate DNA verifică și cei 45.000 de lei făcuți cadou de hoțul din primărie pe AS  Primăriei și poliției locale, adică lipitorii de autocolante ai securistului în campania hoțului pedelist! Dedicații de la mafia românească!
Cupa Armoniei la Tîrgu Mureş

Cei mai buni au învins!

Sâmbătă, 14 noiembrie a.c. Sala de sport a Liceului cu program sportiv „Szasz Adalbert” din Tîrgu Mureş a găzduit competiţia sportivă „Cupa Armoniei la minifotbal” (6+1). „Scopul organizării acestui eveniment sportiv a fost aşa cum am declarat şi iniţial întărirea şi dezvoltarea relaţiilor de prietenie cu autorităţile oraşelor înfrăţite, respectiv promovarea spiritului de fair play. Grupul ţintă a fost reprezentat de echipele de minifotbal ale autorităţilor locale din Tîrgu Mureş, Zalargerszeg (Ungaria), echipa Consulatului General al Ungariei din Miercurea Ciuc, echipa presei mureşene şi echipa Azomureş. Echipele participante au primit diplome, iar primele trei clasate au primit şi cupe. După desfăşurarea celor 10 partide de fotbal, locul cinci în clasamentul final a fost înregistrat de echipa din Zalaegerszeg (0 puncte), pe locul patru s-a calificat echipa Municipiului (6 puncte), locul trei Consulatul general al Ungariei de la Miercurea Ciuc (7 puncte, golaveraj 4-3), locul doi echipa Azomureş (7 puncte, golaveraj 5-4) iar pe locul întâi s-au clasat cei mai buni, cei mai tari, adică echipa presei mureşene, cu 7 puncte, golaveraj 9-4. Le adresez tuturor felicitări şi mulţumiri pentru participare şi ne revedem în cursul anului viitor la ediţia 2016 a Cupei Armoniei la fotbal”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş.Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au inventat… armonia. Pentru a face praf 50.000 de lei de la prostime!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș  au inventat… armonia. Pentru a face praf 50.000 de lei de la prostime!
În caz  că nu știi, 50.000 de lei din banii publici. Căutați intermediarul banditului din primărie! Vreun bastard  de camarilă, vreun jeg PDL cu tipografie, vreo scursură de mafiot cu publicitatea primăriei, ați înțeles ideea!

  Primăria Tîrgu Mureș vă invită duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 15.00, la Turneul de minifotbal CUPA ARMONIEI. Evenimentul se va desfășura la Complexul de Agrement si Sport Week-End din Tîrgu Mureș.


     Echipele participante sunt: Consulatul General al Ungariei de la Miercurea Ciuc, A.S.A. – fostele glorii ale anilor ’70 și ’80, presa mureșeană și echipa Primăriei Tîrgu Mureș. Vă așteptăm cu drag!


Biroul de presă al primăriei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu