vineri, 13 noiembrie 2015

DNA, atenție la dedicațiile bandițiilor PDL Mureș pentru Presidentul lui Țerbea și Siletina!



DNA, atenție la dedicațiile bandițiilor PDL Mureș pentru Presidentul lui Țerbea și Siletina!

Potlogarii PDL Mureș pun o nouă afacere pentru Presidentul banditului Țerbea și pentru Siletina borfașului PDL. Pentru a deconta fără număr și ca escrocul și retardatul cu mită Coral în primărie să umfle banii și pe Transporturile terestre ocazionale ale primăriei. Hoții etnice, de la bandiții eminamente români! Atenție și la banii umflați ca taxă și căutați chitanțele de la escroc și de la mituit!
Vă aştept cu mare drag la REVELIONUL PERSOANELOR VÂRSTNICE!

"Primăria Municipiului Tîrgu Mureş are plăcerea de a invita pensionarii cu domiciliul sau reședința (flotant) în Tîrgu Mureş, la „Revelionul persoanelor vârstnice”, care va avea loc joi, 31 decembrie 2015, cu începere de la ora 17:00, la Complexul President.
Înscrierile se fac începând de miercuri 11 noiembrie 2015, zilnic între orele 9:00-13:00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” (str. Nicolae Grigorescu nr.17-19), telefon: 0265-218.746, în limita locurilor disponibile.
La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie. Taxa de participare este de 10 lei.
Totodată, anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, joi, 31 decembrie 2015, de la ora 15:30, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 22:00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat. Atenţie, între orele 23:00 şi 00:30 circulă doar două autobuze!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.